Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αλλαγές στο blog μας | ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όπως θα προσέξατε, από σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν κάποιες αλλαγές στο blog μας. Εκτός από την εμφάνιση που έγινε σημαντική διαμ...

Όπως θα προσέξατε, από σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν κάποιες αλλαγές στο blog μας. Εκτός από την εμφάνιση που έγινε σημαντική διαμόρφωση, αλλαγές έγιναν και στον τρόπο που μπορεί να διαφημιστεί κάποιος (θα δείτε ότι αφαιρέθηκαν αρκετοί από τους διαφημιστές μας, μόνο τα banners, ενώ έχουν παραμείνει στην Καρτέλα Επιχειρήσεις  - οι οποίοι ας επικοινωνήσουν με τα mail μας info@tinianews.gr - tinianews@gmail.com). 

Συνοψίσαμε τις κατηγορίες στην πάνω καρτέλα. Όπως θα προσέξετε τις κατηγορίες 
ΑΡΧΙΚΗ/ΘΕΜΑΤΑ (Πολιτικά κ.α.)/ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ/ΕΧΟ ΤV/ΤΗΝΙΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ/ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ(καινούρια καρτέλα και μέσα σε αυτή θα δείτε Live Κάμερες, Μονοπάτια και άλλα χρήσιμα)/ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (τρόπους επικοινωνίας). 


Σημαντικότερη όμως αλλαγή, είναι στην πραγματοποίηση των σχολίων. ΠΛΕΟΝ ο καθένας θα μπορεί να σχολιάσει οποιαδήποτε ανάρτηση! ΒΕΒΑΙΑ δεν σημαίνει πως ανεβάζοντας το σχόλιο, συμφωνούμε με αυτό. ΕΙΣΤΕ ελεύθεροι να εκφράσετε τη γνώμη σας.


Επίσης ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ καθώς από χθες ξεπεράσαμε μαζί τα 1.000.000 views...!!