Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Διανομή Τροφίμων στην Ιερά Νήσο Τήνο 08-08-2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου...

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Ωσαύτως έγινε και η προσφορά τροφίμων της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών για τον ίδιο σκοπό συμπεριλαμβανομένων και των νέων τριάντα επιπλέον εμπεριστάτων οικογενειών που εντάχθηκαν κατόπιν παρακλητικού αιτήματος του Μητροπολίτου στο πρόγραμμα Διανομής Τροφίμων για την ιερά νήσο Τήνο και οι οποίες πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Να σημειώθεί δε ότι τα τρόφιμα έρχονται και παραλαμβάνονται απευθείας στην ιερά νήσο Τήνο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε προσωπικά τόσο τους διευθύνοντες τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όσο και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την προσφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ" για την προσφορά τους στην Ιερά Μήτρόπολη και για την στήριξη του ανωτέρω προγράμματος με το ποσό των 2,000 Ευρώ, ως και τη μεταφορική εταιρεία "EXPRESS ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ" για την πάντοτε δωρεάν μεταφορά τόσο των τροφίμων αλλά και κάθε είδους προς την Ιερά μας Μητρόπολη.

Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.