Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

“Ντροπής Πράγματα” με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρ. Μπάτζιο | Τρίτη 13 Αυγούστου 2013 | Φύκι Beach Bar

Η πιο ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική κωμωδία της χρονιάς “ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρ. Μπάτζιο στο ΦΥΚΙ  beach   b...

Η πιο ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική κωμωδία της χρονιάς “ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρ. Μπάτζιο στο ΦΥΚΙ beach bar στην Τήνο στις 13/08! Μη την χάσετε!
Ώρα έναρξης: 22.00
Φύκι Beach-Bar, Παραλία Αγ. Ιωάννης, Πόρτο, Τηλ. Κρατήσεων: 22830 24419 

Ξεχάστε ότι ξέρατε! Κάτι το εντελώς διαφορετικό έρχεται στην Τήνο και δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Η ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική – bar theater κωμωδία ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα μας αποτελειώσει, με γέλιο μέχρι δακρύων!

 H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη μας ηθοποιός από τους εξαιρετικούς κωμικούς της ρόλους στο 50-50, τις Σαββατογεννημένες κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»!
Έχοντας ξεπεράσει τις 60 παραστάσεις πανελλαδικά!!! με εξαιρετικές εμφανίσεις, τρελαίνοντας τη φετινή σεζόν όλη την χώρα, η παράσταση-έκπληξη θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο το καλοκαίρι και θα μας ξεσηκώσει για 1 μοναδική bar-άσταση, τηνΤρίτη 13 Αυγούστου στις 22.00 στο Φύκι beach bar στο μαγευτικό τοπίο της παραλίας Αγίου Ιωάννη

Η είσοδος είναι μόλις 3Τι πιο ωραίο από το να πίνεις το ποτό σου με την παρέα σου ή την οικογένειά σου και να γελάς με την ψυχή σου?
Ένα μεγάλο «πάρτι», με πολύ γέλιο, πολλή σάτιρα, τραγούδι, τρέλα και πάλι απ’ την αρχή!
Μέχρι στιγμής έχουν τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, παρέες, ζευγάρια, παιδιά, σκυλιά, γατιά και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…

Μεταξύ πολλών άλλων θα σας λυθούν οι εξής απορίες:

Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012? 


Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, την ενεργό συμμετοχή του κοινού και πολύ τραγούδι. Απλά δεν πρέπει να το χάσετε!
 
Συντελεστές:

Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς -- 
Glam Studio
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή
Φωτογραφία: 
www.focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία 
video: Θάνος ΤσαβλήςEπιμέλεια εικαστικών: Cortex Wave
H σελίδα της παράστασης στο Facebook:
To video-trailer της παράστασης: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yhQPYOZnGbo
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στέλνετε email στο: ntropispragmata@gmail.com