Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Δήμου Τήνου για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στο νησί μας την περίοδο του 15αύγουστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας και στο Δήμο Τήνου με τη συμμετοχή όλων των...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας και στο Δήμο Τήνου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων συζητήθηκαν τα μέτρα που θα εφαρμοστούν ενόψει των εκδηλώσεων της 15ης Αυγούστου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της συμπλήρωσης 73 χρόνων από τον τορπιλισμό του Κ/Δ «ΕΛΛΗ» για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης αλλά και την ασφάλεια των προσκυνητών, παραθεριστών, κατοίκων και επαγγελματιών.

Πέρα από τα μέτρα της τήρησης της τάξης και της ασφάλειας σε όλο το Ιστορικό Κέντρο της Πόλης και την παραλιακή ζώνη με συχνές περιπολίες από την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, αποφασίστηκαν εκτός των άλλων και τα κατωτέρω:

1.        Την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου:
Α. Διεύρυνση του χρόνου απαγόρευσης κυκλοφορίας κάθε οχήματος στην παραλιακή οδό από το κατάστημα «Κουρσάρος» μέχρι το κατάστημα «Carrefour Μαρινόπουλος» από 20:00 της 14/8/2013 έως 1:00 π.μ. της 15/8/2013.
Β. Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στη λεωφόρο Μεγαλόχαρης από 20:00 της 14ης έως το πέρας της τελετής της 15ης .
2.        Κατά την ημέρα του εορτασμού: απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος στην ανωτέρω οριοθετημένη περιοχή και σε όλο το μήκος της οδού Ευαγγελιστρίας από 8:00 π.μ. έως το πέρας της τελετής.

Στο όλο εγχείρημα της ασφάλειας και της τήρησης της τάξης παρακαλείσθε για την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων με τα Ι.Χ. οχήματα, στο μέτρο του δυνατού, στην παραλιακή ζώνη και στο ιστορικό κέντρο της πόλης. 


Την ευθύνη τήρησης του προγράμματος εορτασμού και των ανωτέρω μέτρων ασφαλείας από πλευράς του Δήμου Τήνου έχει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου, κ. Γεώργιος Βελαλόπουλος.