Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επιτυχόντες πανελληνίων 2013 από το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Τήνου | Xanemo.blogspot.gr

Σήμερα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο παιδείας οι βάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τα ονόματα το επιτυχόντων σε αυτά. Για μας είχε ιδια...

Σήμερα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο παιδείας οι βάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τα ονόματα το επιτυχόντων σε αυτά.

Για μας είχε ιδιαίτερη σημασία, γιατί αυτή την χρονιά, έπαιρνε μέρος στις εξετάσεις και ο γιος μας Πέτρος. Ζήσαμε λοιπόν από «μέσα» όλη την χρονιά την προσπάθεια και των αγώνα αυτών τον παιδιών, τις δυσκολίες, τις αγωνίες, τον φόβο των εξετάσεων, την προσμονή των αποτελεσμάτων.
Μια χρονιά που επιβαρυνόταν από την οικονομική και πολιτική κρίση και την αβεβαιότητα για όνειρα και φιλοδοξίες.  
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που σήμερα χαμογέλασαν. Καλή επιτυχία στις σπουδές αλλά και στην ζωή τους, και καλή φοιτητική ζωή.
Για το παιδιά που σήμερα δεν τα «κατάφεραν», σίγουρα τίποτα δεν χάθηκε. Θα επαναλάβουμε αυτό που και πέρσι είχαμε ξαναγράψει:
«Απευθυνόμενος τώρα στους γονείς των παιδιών που δεν τα «κατάφεραν» ή που δεν θα μπορέσουν να στηρίξουν τα παιδιά τους οικονομικά όσο και αν το θέλουν, δεν χάθηκε τίποτα. Η ζωή είναι μπροστά τους. Πάρτε τα παιδιά σας στην αγκαλιά σας και με ειλικρίνεια πείτε του πόσο πολύ το αγαπάτε και πόσο περήφανα νιώθετε για κείνα, πως τίποτα δεν χάθηκε και πως θα είστε πάντα δίπλα τους.

Σταθείτε πλάι τους. Τα παιδιά και τα μάτια σας.»




Xanemo.blogspot.gr