Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκε η παράδωση φαρμακευτικού υλικού στα πλαίσια της Πανελλήνιας Δράσης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Συντάχθηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτόπρ. Γεώργιο Φανερό


       Με την ευλογία  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας  κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου 2013 από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό,  παράδοση χιλίων εκατόν εικοσιεφτά (1127)  σκευασμάτων  κάθε είδους, αναμεσά τους και μεγάλου κόστους φάρμακα για την καταπολέμηση της επάρατου νόσου του Καρκίνου.  Τα φάρμακα αυτά συγκεντρώθηκαν τις Άγιες μέρες του Δεκαπενταύγουστου στον Προαύλειο χώρο του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και στις Ενορίες της Ιεράς Νήσου Τήνου, στα πλαίσια του προγράμματος της πανελλήνιας δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», μια σημαντική ενέργεια από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιερας Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, με στόχο τη δωρεάν διάθεση των απαραίτητων φαρμάκων σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας και κυρίως χρονίως πάσχοντες που αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους.

        Τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό υπεδέχθη, παραλαμβάνοντας το Φαρμακευτικό υλικό, η επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου κα. Ελισάβετ Μπαλταρέτσου, η οποία ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δωρόθεο Β’, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιερας Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αλλά και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την άκρως χρήσιμη και αναγκαία, όπως τόνισε, προσφορά τους. 

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.Δωροθέου Β’, συνεχίζεται καθημερινά η παραλαβή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού τόσο στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου όσο και στις Ενορίες της Ιεράς Νήσου, στα πλαίσια του προγράμματος της πανελλήνιας δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», ο οποίος και ευχαριστεί ευγνωμόνως όλους τους προσφέροντας και συμμετέχοντας.