Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εόρτιος Εσπερινός Αγίας Θέκλας στον Πάνορμο

ΕΟΡΤΙΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΚΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΓΕΡΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒ....

ΕΟΡΤΙΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΚΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΓΕΡΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ετελέσθη την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, εόρτιος Εσπερινός στον Πάνορμο,στο Προσκύνημα της Αγίας Θέκλης. Η Ιερά Ακολουθία ετελέσθη υπό  τους Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ιερόθεο Καλογερόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωντικής και τον Αρχιδιάκονο π. Τίμοθεο Αγγελή,συμπαραστατούμενους από τον Τοπικό Κλήρο.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε  τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, καλοσόρισε και ευχαρίστησε  τους Πατέρες που ετέλεσαν τον Εσπερινό, ευχαρίστησε τους Οικογενείς του Σεβ. Μητροπολίτου ποτέ Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Αγαθονίκου για την άριστη οργάνωση της Πανηγύρεως  και τους  προσκηνυτάς που συμμετείχαν στην Ιερά Ακολουθία.  
Σε όλους τους προσκυνητές, μετά το τέλος του Εσπερινού, παρετέθη παραδοσιακή δοχή.