Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σήμερα Παρασκευή 22/11 στο Ι.ΤΗ.Π. το Μουσικό συγκρότημα 'Μέλιδρον' θα τραγουδήσουν 'Μουσικές Αλχημείες'

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, στις 20:30   « Μουσικές Αλχημείες » με το  Μέλιδρον στο Ι.ΤΗ.Π. Ένα μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Αν...

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, στις 20:30 


«Μουσικές Αλχημείες»

με το Μέλιδρονστο Ι.ΤΗ.Π.

Ένα μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.



Είσοδος Ελεύθερη




Ποιό είναι όμως το μουσικό συγκρότημα"Μέλιδρον";
ΜΕΛΙΔΡΟΝ (μέλι και ύδωρ), μεταφορικά είναι η γλυκύτητα της ζωής, η ομορφιά της ζωής που όλοι αναζητάμε.
Η ομάδα (συγκρότημα) «Μέλιδρον», γεννήθηκε στο μυαλό και την ψυχή του Μιχάλη, του Χρήστου και του άλλου Μιχάλη το Νοέμβριο του 2009 αλλά πήρε σάρκα και οστά το Νοέμβριο του 2011.
Αφορμή, η αγορά ενός νέι , ενός ούτι και η ύπαρξη μιας κιθάρας.
Βαθύτερη αιτία, η αγάπη τους για τη μουσική παντός είδους.

Στην πορεία είχαν την τύχη να συναντήσουν δύο ανθρώπους με τους ίδιους στόχους και το ίδιο μεράκι για τη μουσική. Τον Βλαδίμηρο με το μπετίρ και τα ντραμς του και τον Ανδρέα με το νέι του. Επίσης στην ομάδα συμμετέχει και μια κοπέλα η Ειρήνη, η οποία τραγουδάει. Μαέστρος του συγκροτήματος είναι ο Στυλιανός Κοντακιώτης, ο οποίος παίζει πλήκτρα και κιθάρα.
Η πρώτη δουλειά του συγκροτήματος ήταν ένα αφιέρωμα στα τραγούδια της Μικρασίας, του Πόντου και της Πόλης.
Τη δεύτερη σεζόν της ύπαρξης του το «Μέλιδρον», ασχολήθηκε με παραδοσιακά τραγούδια από τον κυρίως Ελλαδικό χώρο (π.χ Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος και άλλα μέρη) καθώς και με έντεχνα λαϊκά ακούσματα που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Την Τρίτη σεζόν, που εγκαινιάζεται στο χώρου του Ι.Τ.Η.Π, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με καινούρια κομμάτια από όλο το χώρο της ελληνικής μουσικής( Παραδοσιακή-έντεχνη-λαϊκή και ροκ σκηνή).
Στόχος του «Μέλιδρον», είναι να καταφέρει να καλύψει ένα μεγάλο Φάσμα της Ελληνικής, της Ανατολίτικης αλλά και της Δυτικής μουσικής (άλλωστε η καλή μουσική δεν έχει σύνορα), να παντρέψουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο, την παλιά μουσική με την καινούρια και να βγάλουν έναν διαφορετικό ήχο.
Όνειρο τους, να καταφέρουν αποδείξουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στους υπόλοιπους, ότι εμείς οι άνθρωποι αν λειτουργήσουμε ομαδικά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ξεπερνώντας όλους τους σκοπέλους και τα κύματα που ορθώνονται μπροστά μας. Αρκεί να το πιστέψουμε.
ΜΕΛΗ:
Αρναούτη Ειρήνη: Τραγούδι
Βοϊνάς Βλαδίμηρος: Κρουστά (Μπετίρ-ντέφι-ντραμς)
Γιαννίτσης Μιχάλης: Νέι-Πλήκτρα- Τραγούδι
Καμπάνης Ανδρέας: Νέι
Κοντακιώτης Στέλιος: Πλήκτρα-Κιθάρα-Τραγούδι
Παναγιωτίδης Μιχάλης: Ούτι- Φωνητικά
Φώσκολος Χρήστος: Κιθάρα-Τραγούδι
 
  • melidron_sto_itip