Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Διπλό στο 82’ για τον ΑΟ Τήνου… | Sportcyclades.gr

Ντέρμπυ ουραγών είχαμε σήμερα στο Σαμαρίνειο γήπεδο Μπατσίου με την ομάδα της Υδρούσας να υποδέχεται τον Α....


Ντέρμπυ ουραγών είχαμε σήμερα στο Σαμαρίνειο γήπεδο Μπατσίου με την ομάδα της Υδρούσας να υποδέχεται τον Α.Ο. Τήνου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νωχελικό με τις δύο ομάδες να δίνουν χώρο η μια στην άλλη με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις 2 εστίες να είναι μετρημένες. Η πρώτη φάση άνηκε στην Υδρούσα στο 9ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ έξω αριστερά του Γλυνού, ο Λούζι λίγο έλειψε να κάνει το 1-0 με κοντινή κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ.
Η αντίδραση των Τηνιακών δεν άργησε να έρθει και στο 20 λεπτό ο Βιδάλης άνοιξε στο σκορ με κεφαλιά σε μια ολιγωρία της άμυνας μετά από εκτέλεση πλαγίου.
Στο 31 λεπτό η Υδρούσα ισοφαρίζει το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γλυνού στα δεξιά της άμυνας των Τηνιακών και με τον Βιδάλη να ισοφαρίζει με προβολή. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες όπως ακριβώς τις είχε αφήσει, με δυνατές μεν μονομαχίες στο κέντρο αλλά με πολλά λάθη εκατέρωθεν στις μεταβιβάσεις. Η πρώτη φάση του ημιχρόνου άνηκε πάλι στην Υδρούσα όταν ο Γλυνός στο 65 λεπτό έβγαλε τον Μουτσάι τετ α τετ αλλά με τον τερματοφύλακα της Τήνου Κελαδίτη να του αρνείται το γκολ. Στο 67ο λεπτό ο Κελαδίτης Χ. για τον ΑΟΤ σέντραρε από τα δεξιά με τον Βιδάλη να δίνει εκ νέου προβάδισμα με 1-2 με προβολή στο πίσω δοκάρι.
Στο 72 λεπτό μετά από μια κάθετη πάσα του Γλυνού στον Βλάμη ο τερματοφύλακας τον ανατρέπει με τον διαιτητή να δείχνει την λευκή βούλα.
Κόκκινη κάρτα στον Κελαδιτη για την ανατροπή του Βλάμη και κόκκινη κάρτα στον Βολικά που ήταν αναπληρωματικός της Υδρούσας για διαμαρτυρίες. Ο Α.Ο. Τήνου επειδή δεν είχε δεύτερο τερματοφύλακα στην αποστολή τα χρέη του, κλήθηκε να τα καλύψει ο Αργύρης.
Ο Γλυνός ήταν ψύχραιμος στην εκτέλεση ισοφαρίζοντας το ματς.
Στο 82 λεπτό ένας ανδριώτης, ο Κρίτης κάνει το 2-3 μετά από εκτέλεση πλαγίου του Θεοδώρου (2 assist) δίνοντας στην ομάδα της Τήνου το πρώτο της διπλό για την φετινή περίοδο.
ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ: (ΦΙΛΛΙΠΑΣ, ΜΠΑΡΟΥΣ), ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΛΑΒΔΑΣ, ΓΟΝΙΜ, ΒΕΛΟΥΔΟΣ (85 ΜΠΑΜΠΗΣ), ΛΟΥΖΙ, ΠΕΠΠΑΣ (46’ ΜΑΝΑΛΗΣ), ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ©, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΒΛΑΜΗΣ, ΓΛΥΝΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ
ΑΟ ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ), ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ Χ., ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ Ν., ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΡΓΥΡΗΣ©, ΒΙΔΟΣ, ΔΕΛΩΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ (62 ΛΕΒΑΝΤΗΣ), ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΙΤΗΣ (94 ΟΡΦΑΝΟΣ), ΒΙΔΑΛΗΣ.



Sportcyclades.gr