Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύλλογος Κόγκου Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Γυναικών

  Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος  με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ευχαρισ...


 Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος  με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας και την έμπρακτη βοήθεια και τη χρηματοδότηση του Συλλόγου μας.  Ακόμη σαν μέλη της μικρής αυτής κοινωνίας που ζούμε,  αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο στο οποίο έχετε επιδοθεί και για το  δραστήριο και ακούραστο έργο σας που κατατείνει, εκτός των άλλων, στην προσφορά και στην ένδειξη έμπρακτης αγάπης προς το συνάνθρωπό μας.

Το παζάρι που διοργανώσατε και φέτος και η ιδέα σας τα χρήματα που θα κερδίσετε απ’ αυτό να βοηθήσουν το Κέντρο Υγείας της Τήνου, ήταν άλλη μια ένδειξη  όλης αυτής της προσπάθειας και της στήριξης που προσφέρεται στον τόπο μας.
Η συνδρομή σας και η χρηματοδότηση του συλλόγου μας για τη στήριξη και τη λειτουργία του μικροβιολογικού τμήματος του Κέντρου Υγείας της Τήνου  ήταν για μας λυτρωτική και συνέπεσε σε μια εποχή που πραγματικά έχουμε μεγάλη οικονομική δυσχέρεια και την ανάγκη της συμπαράστασης όλων. Το γεγονός ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκαστήκαμε να καλύπτουμε το ακτινολογικό τμήμα του Κέντρου Υγείας και τις υπόλοιπες ανάγκες που καθημερινά παρουσιάζονταν, μας αποδεκάτισε οικονομικά και έτσι η χρηματοδότηση αυτή ήταν  σωτήρια για μας.
Πιστεύουμε ότι όλοι οι Σύλλογοι που έχουν σαν  στόχο τους τον άνθρωπο θα πρέπει να συνεργαζόμαστε και να  συνδράμουμε ο ένας τον άλλο, γιατί έτσι βοηθάμε τον τόπο μας, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος όλων μας.
Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να έχετε πάντα υγεία, εσείς και οι οικογένειές σας και να συνεχίσετε τη δράση σας με την ίδια ένταση, ακούραστες και δημιουργικές .

Σας ευχαριστούμε πολύ

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου