Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύλλογος Γυναικών Τήνου | Κοινωνικές & Φιλανθρωπικές Δράσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συλλόγου μας στις 27-28/10/2013 στην παραλία της Τήνου. Στο παζά...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συλλόγου μας στις 27-28/10/2013 στην παραλία της Τήνου. Στο παζάρι διατέθηκαν κυρίως παραδοσιακά προϊόντα της Τήνου που διέθεσαν δωρεάν μέλη του Συλλόγου. Τα έσοδα της δράσης ανήλθαν στα 2.835€. Από αυτά, τα 2.000€ διατέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου, σε συνέχεια της διαρκούς ενίσχυσης της υγειονομικής μονάδας για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της, ενώ τα 800€ δόθηκαν σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η επιτυχία της δράσης ήταν απόρροια της εθελοντικής προσφοράς, της κοινωνικής ευαισθησίας και διάθεσης των μελών του Συλλόγου να συμβάλλουν από κοινού στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του. Ο Σύλλογος και τα ακούραστα μέλη του θα συνεχίσουν το έργο της κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή που το νησί μας και οι άνθρωποί του το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ. 
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της δράσης αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμά μας.