Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην ιερά νήσο Τήνο.
Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Η εικόνα των Εισοδίων τοποθετήθηκε σε ευπρεπισμένο προσκυνητάρι στο μέσον του Σολέα και κατά το έθος εψάλλησαν οι Καταβασίες και η Θ’ ωδή της Εορτής, των Ιερέων και των Ιεροψαλτών ισταμένων πέριξ της Εικόνος.

Συνάμα, εόρτασε και το χωρίον Τριπόταμος, όπου εψάλλη Πανηγυρικός Πολυιερατικός Εσπερινός εν πληθούση εκκλησία και ανήμερα τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν Ιερείς του νησιού, ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Σύμβουλοι του Δήμου Τήνου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Διοικούσης του ΠΙΙΕΤ Επιτροπής.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ενώ ευχαρίστησε και επαίνεσε τον Εφημέριο Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Φώσκολο, τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και όλους τους κατοίκους του χωριού για την άρτια προετοιμασία της Πανηγύρεως και την φιλοξενία τους προς όλους τους πανηγυριστάς με τις παραδοσιακές τράπεζες στις οικίες των.
Αποστολή κειμένου φωτογραφιών, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός