Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Προσφορά στον Σύλλογο Κόγκου

  Είναι πραγματικά συγκινητικός για μας ο τρόπος που μας στηρίζουν νέοι άνθρωποι, απλοί άνθρωποι, ο κόσμος που καταλαβαίνει ότι στηρίζοντα...

 Είναι πραγματικά συγκινητικός για μας ο τρόπος που μας στηρίζουν νέοι άνθρωποι, απλοί άνθρωποι, ο κόσμος που καταλαβαίνει ότι στηρίζοντας το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου, στηρίζει τον τόπο του και τους συνανθρώπους του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έτσι δυο νέα παιδιά, τον Κώστα Βιδάλη του Πέτρου και της Ερη Παλαμάρη του Βίκτωρα που ενώνονται με τα δεσμά του γάμου το ερχόμενο Σάββατο 23/11/2013, για την πρωτοβουλία τους να καταθέσουν στο λογαριασμό του Συλλόγου μας τα χρήματα με τα οποία θα αγόραζαν τις μπομπονιέρες του γάμου τους.

Τους ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς και να ξέρουν ότι με τέτοιες πράξεις κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα στην καινούργια τους ζωή και μαζί με τις ευχές της Εκκλησίας, των γονιών και των φίλων τους, έχουν και τις ευχές όλων των Τηνιακών και όλων εμάς που τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους αυτή και ευχόμαστε η πράξη τους αυτή να βρει μιμητές και συνεχιστές και να έχουμε και άλλες τέτοιες ευχάριστες και συγκινητικές προσφορές .
Να ζήσετε παιδιά και κάθε καλό.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου