Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο τύπου Αν.Ελ Κυκλάδων για την απόφαση του Δήμου Τήνου

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κυκλάδων επικροτούν την απόφαση του Δήμου Τήνου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ...

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κυκλάδων επικροτούν την απόφαση του Δήμου Τήνου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για τη δραματική κατάσταση του Κέντρου Υγείας του νησιού.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 14 Αυγούστου είχε επισκεφθεί το νησί ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό την κοινοβουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα Κυκλαδονήσια.

Ο Τέρενς Κουίκ συνοδευόμενος από στελέχη του Κινήματος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, ενημερώθηκε για τις τρομακτικές ελλείψεις και τις απαράδεκτες μνημονιακές συνθήκες λειτουργίας, τις οποίες και κατήγγειλε με δηλώσεις και ανακοινώσεις του, αλλά και με την κατάθεση σχετικής Ερώτησης στη Βουλή.


Ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ρώσικη ρουλέτα στον κρόταφο του τομέα Υγείας είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι που επισείει συγκεκριμένες ποινικές ευθύνες. Δεν είναι αποδεκτό ο κάθε πολίτης της Τήνου που επιζητά τη συνδρομή του κράτους για θέματα υγείας του, να αισθάνεται ότι μπορεί να είναι αυτός που θα δεχθεί τη σφαίρα από τη θαλάμη του όπλου της τρόικας που κρατά στα χέρια του ο συγκεκριμένος Υπουργός.

Με την ευκαιρία αυτή, ανακοινώνουμε ότι παραδώσαμε στο Βουλευτή μας Τέρενς Κουίκ και όλα εκείνα τα στοιχεία που επιζητούν άμεση παρέμβασή του στη Βουλή για το Κέντρο Υγείας της Ανάφης.