Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Α...

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) κ. Γιάννη Μανιάτη.
Στην σύσκεψη που ακολούθησε ,  με την παρουσία στελεχών και της  ομάδας δράσης απορριμμάτων του Υπουργείου  αλλά και εκπροσώπων της αναδόχου σύμπραξης γραφείων μελετών του έργου της διαχείρισης απορριμμάτων νήσου Τήνου,
συζητήθηκε εμπεριστατωμένα το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων  του νησιού μας  και δόθηκαν  οι απαραίτητες οδηγίες  και κατευθύνσεις  σχετικά με την αποκατάσταση  των ΧΑΔΑ νήσου Τήνου, την χωροθέτηση του ΧΥΤΥ και την έναρξη  της ολοκληρωμένης  ανακύκλωσης στην Τήνο.

Ο Υπουργός και τα στελέχη  του Υπουργείου αναγνώρισαν και επικρότησαν  τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει  στον τομέα αυτό στο νησί της Τήνου και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να βρίσκονται στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής μέχρι την ολοκλήρωση των έργων που αφορούν στην διαχείριση των απορριμμάτων  του νησιού.