Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

''Άγριος'' ξυλοδαρμός σε ανταποκριτή του Sport Cyclades

«Μόλυνση» αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό μετά από τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό που υπέστη άνθρωπος του συνεργείου του  sport...

«Μόλυνση» αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό μετά από τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό που υπέστη άνθρωπος του συνεργείου του sportcyclades.gr, ενώ βρισκόταν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου να καλύψει τον αγώνα  τους 1ου ομίλου, μεταξύ του Αίαντα Σύρου και του ΑΟ Πάγου.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ίσως προκαλούνται κάποια ερωτηματικά, γιατί σε κανένα ρεπορτάζ μέχρι τώρα, δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό. Φυσικά και προκαλεί και πολύ περισσότερο σε εμάς, καθώς μάλλον οι γροθιές που δέχτηκε ο ανταποκριτής μας δεν ήταν τόσο δυνατές; ήταν εκτός αγώνος; ή τέλος πάντων δεν παίζουν ρόλο γιατί δεν τις δέχτηκε κάποιος άλλος «συνάδελφος»;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γεγονός εκτυλίχθη απόψε (24/11) το βράδυ στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, στον χώρο που γίνονται οι δηλώσεις μετά από κάθε αγώνα, όπου ο βοηθός προπονητή του Αίαντα Σύρου, Μάκης Βαρθαλύτης γρονθοκόπησε τον ανταποκριτή μας, διότι όπως είπε δεν θέλει να έχει επαφές με το site μας, ούτε να κάνει δηλώσεις σε αυτό.
Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς  μετά τον ξυλοδαρμό αντιπροσωπία αποτελούμενη από παίκτες και παράγοντες επισκέφτηκαν το θύμα, λέγοντας του ευθαρσώς ότι ίσως δεν έπρεπε να τον χτυπήσει, αλλά ήταν καλύτερο να του σπάσει τη κάμερα, καθώς ουσιαστικά δεν είναι αυτός που φταίει, αλλά με άλλα μέλη του site, τα οποία «τολμούν» να γράφουν αρνητικά.
Μάρτυρες
Δημοσιογράφοι, παράγοντες των δύο ομάδων, παίκτες, ο διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς και λιγοστοί φίλαθλοι που είχαν μείνει στις εξέδρες έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του κατάπτυστου γεγονότος, που γύρισε όλους μας δεκαετίες πίσω.
Οι παραπάνω φυσικά μπορούν να επιβεβαιώσουν τα συμβάντα. Φυσικά τα ονόματα του θύτη, του θύματος και των μαρτύρων δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα από εμάς, πράμα που θα γίνει για ευνόητους λόγους. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της αθλητικής δικαιοσύνης, όπου και θα δοθούν τα ονόματα, μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό του επεισοδίου.
Και επειδή η δουλειά μας είναι να γράφουμε όλη την αλήθεια και μόνο αυτή, θα πρέπει να τονίσουμε ότι, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ομάδας του Αίαντα αμέσως μετά το συμβάν, φρόντισαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα του αντικαταστήσουν τα σπασμένα του γυαλιά με οικονομική επιβάρυνση της ομάδας.
Τι θέλουμε;
Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι, η Ajax hellas θα μπει στην διαδικασία να επανεξετάσει   τους ανθρώπους που επανδρώνουν τις ακαδημίες της ανά την Ελλάδα.
Ίσως αυτή τη φορά το μαχαίρι θα πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο, καθώς πλέον η σωματική ακεραιότητα των δημοσιογράφων και των αγνών φιλάθλων δεν μπορεί να κρίνεται από τις ορέξεις αξιωματούχων ομάδων και δη του βοηθού προπονητή του Αίαντα Σύρου, ο οποίος κατέχει θέση εντός αγωνιστικού χώρου σε κάθε αγώνα.
Ο εν' λόγο κύριος το λιγότερο που μπορεί να κριθεί είναι άκρως επικίνδυνος. ας γίνει ο ανταποκριτής μας η αρχή, ώστε τέτοιου είδους "τραμπουκισμοί" να σταματήσουν να μολύνουν τον χώρο του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες.