Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Του χαμογέλασε η τύχη στη Στενή | Sportcyclades.gr

...




Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Στενής παρακολούθησαν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό, γεμάτο συγκινήσεις, με φάσεις εκατέρωθεν και σίγουρα διαφήμιση για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά τον ΑΟΣ, που προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση του να είναι αυτός, που για ακόμη μία φορά βασιζόμενος στην ποιότητα τον παικτών του πήρε τη νίκη με 0-1.

Από τη μία η μαχητικότατη και καλύτερη στον σημερινό αγώνα ομάδα της Στενής και από την άλλη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΟ Σύρου που πραγματικά ίδρωσε για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, που του έδωσε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα (3) και επίθεση (17) στο πρωτάθλημα.
Ανώτερη
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσουν τον θεωρητικά δυνατότερο ΑΟΣ και τα κατάφεραν εν μέρει, καθώς δημιούργησαν αρκετές φάσεις χωρίς όμως να στέκονται τυχεροί στην τελική προσπάθεια για γκολ. Πάντως η Στενή απέδειξε και σήμερα ότι διαθέτει μία πολύ ποιοτική ομάδα, που κοιτάζει όλους τους αντίπαλους «κατάματα».
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της Στενής, που είχε την πλήρη υπεροχή και μόλις στο 10ο και 15ο λεπτό είχε δύο σουτ που πέρασαν ελάχιστα άουτ.
Η μόνη σημαντική στιγμή για τον ΑΟΣ στο πρώτο μισό είναι το δοκάρι του Ελκάντι στο 22ο λεπτό μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Στενής.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων έρχεται στο 35’ και ήταν διπλή, καθώς μετά από κόρνερ ο Ζαλώνης Μ. και στη συνέχεια ο Ζαλώνης Ι., δεν κατάφεραν να στείλουν από πολύ κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.
Ισορροπία
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΣ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι έχοντας μάλιστα και ένα δοκάρι στο 55ο λεπτό με κεφαλιά του Τζώρτζη, που ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Η Στενή όμως δεν κατέβασε στροφές και συνέχισε στον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Ζαλώνη Ι. πέρασε άουτ και στο 72ο λεπτό το σουτ του Ζαλώνη Μ. εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Καραμαλίγκας, που μαζί με τον Χαβδούλα ήταν οι κορυφαίοι των φιλοξενούμενων.
Η αμφισβητούμενη φάση στο 82ο λεπτό σήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι φωνάζουν για παράβαση εντός της περιοχής σε ανατροπή του Ζαλώνη Ι., όμως ο κ. Βακόνδιος έδωσε φάουλ εκτός.
Το γκολ
Ο ΑΟΣ λυτρώθηκε στο 85ο λεπτό με τον Πρίντεζη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με τον Σταματίου να ξεκινά την φάση και ύστερα από ασταθή απόκρουση του Ζαλώνη, η μπάλα κατέληξε στον Πρίντεζη, ο οποίος με διπλή προσπάθεια πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, φτάνοντας τα τέσσερα στο πρωτάθλημα.
Η Στενή στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να πάρει την ισοπαλία, καθώς στο 90’ και στο 92ο λεπτό ο Φώσκολος Ι. σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και σε σουτ αντίστοιχα, σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να δικαιούνται πολλά περισσότερα, και τον ΑΟΣ να παίρνει αυτό που ήθελε έστω και με την βοήθεια της τύχης.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας πρόσφεραν και που ανέδειξαν την ομορφιά και τις συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.
Υποδειγματική η διαιτησία των κ.κ Βακόνδιου, Ρούσσου, Βαρδακαστάνη.
Συνθέσεις
ΑΕ Στενής (Ζαλώνης Γ.): Zαλώνης Ν., Αρμακόλας, Δελλατόλας (85’ Παλαμάρης), Ζαλώνης Μ., Φώσκολος Γ., Νάζος Σ., Φώσκολος Ι., Ζαλώνης Μ., Ζαλώνης Γ., Ζαλώνης Ι.,Τζες Γ.
ΑΟ Σύρου (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σούρλας, Βαβουράκης (46’ Πρίντεζης), Κόκκαλης, Χαβδούλας, Τερόλης, Σταμούλης, Τζώρτζης (72’ Μαραγκός), Σταματίου, Περιάλης, Ελ Κάντι (76’ Ξυγκάκης ).

PB230399PB230400PB230403PB230404



Sportcyclades.gr