Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σεμινάρια Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

    Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σε συνεργασία με το ΚΕΚ Πυξίδα διοργανώνει και φέτος από τις 3 έως και τις 1...

    Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σε συνεργασία με το ΚΕΚ Πυξίδα διοργανώνει και φέτος από τις 3 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2013 δύο σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης, τα οποία αφορούν στους υπαλλήλους των επιχειρήσεων. Τα σεμινάρια είναι επιδοτούμενα για τους υπαλλήλους.
    Το θέμα του πρώτου σεμιναρίου είναι «Αρχές πληροφορικής» και γίνεται στο Γενικό Λύκειο Τήνου. Το θέμα του δεύτερου σεμιναρίου είναι «Επιχειρηματική ανάπτυξη καταστημάτων εν μέσω κρίσης» και γίνεται στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου. Το κάθε τμήμα αποτελείται από 25 άτομα.

    Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια, όποτε του δίνεται η δυνατότητα, για δωρεάν μάθηση και εκπαίδευση, όχι μόνο των υπαλλήλων των επιχειρήσεων, αλλά και των ίδιων των εργοδοτών.
   Μέσα στο επόμενο διάστημα θα διοργανωθούν σεμινάρια με θέμα «Αρχές πληροφορικής – χρήση internet» για τους επαγγελματίες του νησιού.

Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας
    Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου