Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά, κλείνουν Λαύριο & Ραφήνα

Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την...


Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αναγγελίας θυελλωδών ανέμων, που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, τα 9 με 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή για τον Αργοσαρωνικό θα πραγματοποιηθεί μόνο το δρομολόγιο στις 6 το απόγευμα για Αίγινα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας θα γίνει το δρομολόγιο στις 5:30μμ για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και στις 6 μμ για Μαρμάρι. Κλειστό είναι και το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου και Κεραμωτή-Θάσου.

Στη γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα θα γίνει μόνο το δρομολόγιο των 5:30 το απόγευμα, ενώ Ωρωπός - Ερέτρια και Αρκίτσα - Αιδηψός θα γίνουν τα δρομολόγια των 5, 6 και 7 το απόγευμα. Στις γραμμή Βόλος-Σποράδες έγινε μόνο το δρομολόγιο στις 4 το απόγευμα


Tinostoday.gr