Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου - Τήνου - Άνδρου - Μυκόνου | Παρουσίαση Ιστοσελίδας | kantam.gr

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω πως από σήμερα η Αρχιεπισκοπή μας διαθέτει το   δικό της   ηλεκτρονικό άμβωνα.  Από καιρό  ...

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω πως από σήμερα η Αρχιεπισκοπή μας διαθέτει το  δικό της  ηλεκτρονικό άμβωνα.
 Από καιρό  είχαμε διαπιστώσει πως χρειαζόμαστε  μία ιστοσελίδα για να μπορούμε να επικοινωνούμε και με αυτό τον τρόπο με την  Εκκλησία μας αλλά και με κάθε άνθρωπο που θα ήθελε να γνωρίζει ποια είναι η προσπάθεια που καταβάλουμε, για να εκπληρώνουμε την ιερή αποστολή μας. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να ενημερώνονται για τη ζωή και τη δράση της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου- Πάρου – Τήνου – Άνδρου - Μυκόνου και Μητρόπολης Αιγαίου.

        Σκοπός της ιστοσελίδας μας, την οποία και ονομάσαμε kantam.gr
(Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου), είναι να φθάνουν προς κάθε ηλεκτρονικό επισκέπτη μας  χριστιανικά ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα δοσμένα με πίστη και αγάπη.
        Από καιρό είχα αναγγείλει πως, για λόγους που όλοι σίγουρα  κατανοείτε, δεν θα δεχθώ επισκέψεις, ούτε δώρα για την ονομαστική μου εορτή.
Τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να προσφέρω ο ίδιος ένα δώρο προς την τοπική μας Εκκλησία κι όχι μόνο, με τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας www.kantam.gr

Θα δεχθούμε ευχαρίστως, υποδείξεις και προτάσεις, ώστε η καλοπροαίρετη κριτική σας να συμβάλει στη βελτίωση της προσπάθειάς μας.
        Ευχαριστώ θερμά τον συνεργάτη μας κ. Μιχάλη Ρεμούνδο, για την όλη ευθύνη της δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας μας
Καλές επισκέψεις!
                                                        Δόθηκε στις 6/12/2013
Με πολλή εν Χριστώ αγάπη

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

Μητροπολίτης  παντός Αιγαίου