Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θρίαμβος του Άγιαξ στο 95΄που ανέβηκε στην κορυφή

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι ο Άγιαξ των 10 παικτών!!! αποκαθήλωσε από την πρώτη θέση τον πανίσχυρο Α.Ο.Σ (2-1) στο 5ο λεπτό των κ...

Θρίαμβος του Άγιαξ στο 95΄που ανέβηκε στην κορυφή
Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι ο Άγιαξ των 10 παικτών!!! αποκαθήλωσε από την πρώτη θέση τον πανίσχυρο Α.Ο.Σ (2-1) στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ανέβηκε πανάξια
στην κορυφή του ομίλου.
Τα δυο γκολ του Μουράι και η εκπληκτική εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Κώτση ήταν τα δυο στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Ρούσσου που «έστησε» άψογα την ομάδα του εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου μπορεί να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι σε όλες τις ομάδες τις κατηγορίας σε διοικητικό επίπεδο, στο αγωνιστικό όμως ο αποδυναμωμένος Άγιαξ (φυγή Μανουδάκη-Παπαδάκη) έδειξε πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο.
Με τη νίκη αυτή ο Άγιαξ ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας και την ισοβαθμία με το μέρος του. Ο Α.Ο.Σ αντίθετα γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει ακόμη να πέσει και στην 4η θέση αν δεν περάσει από το γήπεδο της Άνω Μερά σε δυο εβδομάδες από σήμερα.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Α όμιλος παίρνει φωτιά καθώς αν αύριο η Άνω Μερά νικήσει τον Α.Ο Τήνου θα έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή (Α.Ο.Σ 20, Άγιαξ 20, Πάγος 20, Άνω Μερά 20) τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.
Να θυμίσουμε ότι ακολουθούν δυο μεγάλα παιχνίδια στη συνέχεια (Άνω Μερά-ΑΟΣ και Πάγος-Άγιαξ) όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα.

ΤΟ ΜΑΤΣ
Ντεμπούτο για τις δυο ομάδες πραγματοποιούν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κυριάκος Μανουδάκης (Α.Ο.Σ) και Ηλίας Κώτσης (Άγιαξ).
Ο Α.Ο.Σ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 10ο λεπτό για τον Αίαντα, με το σουτ του Φουάση να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Καραμαλίγκα.
Στο 25ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους τυπικά φιλοξενούμενος. Ο Μουράι από κοντινό πλασέ μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καραμαλίγκα, με τον Άγιαξ να μπαίνει γρήγορα σε θέση οδηγού.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Άγιαξ να είναι καλύτερος του Α.Ο.Σ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας του Αίαντα Κώστας Συριανός που αγωνίζεται με πρόβλημα στο χέρι δεν χρειάστηκε να επέμβει πουθενά και ήταν ένας από τους καλύτερους θεατές της αναμέτρησης.
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και τον Άγιαξ να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Α.Ο.Σ στο ξεκίνημα, με το σουτ του Κώτση που είναι από τους κορυφαίους του γηπέδου να αποκρούεται από τον Καραμαλίγκα (46΄).
Στη συνέχεια ο Α.Ο.Σ ανέβασε την απόδοσή του, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου με στόχο το γκολ της ισοφάρισης. Το πρώτο 15λεπτο του Β μέρους ανήκει ολοκληρωτικά στον Α.Ο.Σ, χωρίς όμως να έχει βρει τους διαδρόμους για το γκολ της ισοφάρισης.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Α.Ο.Σ
Στο 56ο λεπτό Φρέιτας και Σταματίου συνεργάστηκαν άψογα με την κεφαλιά του τελευταίου να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Συριανού.
Στο 72ο λεπτό η υπεροχή των γηπεδούχων «καρποφόρησε» και η κεφαλιά του Σταματίου κατέληξε στα δίχτυα του Συριανού για το 1-1.

 Κόκκινη κάρτα σε Μπενίτο Σαγκινέτο και η μεγάλη ευκαιρία του Αίαντα με 10 παίκτες
Στο 81 λεπτό ο Μπενίτο Σαγκινέτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Άγιαξ να συνεχίζει με 10 παίκτες. Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ομάδα του Γιώργου Ρούσσου στο να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Συμιγδαλά να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της νίκης ένα λεπτό αργότερα.
Στο 95ο λεπτό ήρθε ο απόλυτος θρίαμβος για την ομάδα του Άγιαξ με τον Μουράι να γράφει το 1-2 από απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Α.Ο Σύρου-Άγιαξ 1-1 (Σταματίου 72΄-Μουράι 25΄-95΄)
Διαιτητής: Μενδρινός, Επόπτες: Δεληγιάννης-Σουλτάνης
Α.Ο.Σ (Μάκης Πούλος):Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης (Ξυγκάκης 54΄), Κόκκαλης, Χαβδούλας, Τερόλης, Περιάλης, Τζώρτζης (Φρέιτας 54΄), Σταματίου Μανουδάκης, Πρίντεζης (Μαραγκός 89΄).
Άγιαξ (Γιώργος Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Φουάσης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπιτας, Κώτσης , Μουράι, Σαγκινέτος, Ρούσσος Κ.(Καράβας 37΄), Λούσσας (Συμιγδαλάς 63΄).

http://www.syros-sports.gr/