Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.  Στην επαφή του με τα τοπικά μέσα μαζική...



Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος. 
Στην επαφή του με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επικεντρώθηκε στο ζήτημα της ανεργίας που έχει οδηγήσει το νησί της Καλύμνου στα υψηλότερα επίπεδα μετανάστευσης στην μεταπολεμική της ιστορία. 
"Η Κάλυμνος χάνει με ένα πρωτοφανή ρυθμό τις πιο παραγωγικές ηλικίες. Η ανατροπή αυτού του διαλυτικού φαινομένου δεν συνιστά στοίχημα μόνο για την Κάλυμνο αλλα εθνικό στόχο.", δήλωσε ο κ. Γ. Χατζημάρκος σχετικά με τα συντριπτικά ποσοστά ανεργίας που παρουσιαζει η Κάλυμνος. Παράλληλα, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε τον Δήμο Καλύμνου όπου ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για την κατάσταση των κοινωνικών δομών του νησιού.

Κατα την παραμονή του κ. Γ. Χατζημάρκου στο νησί της Καλύμνου, ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγελος Καλαθιανάκης ανακοίνωσε την απόφαση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με την την περιφερειακή κίνηση "Μπροστά το Ν.Αιγαίο".