Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αγριος καβγάς με 17 μαχαιριές τα ξημερώματα στη Νάξο

ΣΟΚ στη Νάξο το πρωί της 25ης Μαρτίου Αγριος καβγάς, τα ξημερώματα στη Χώρα, κατέληξε να οδηγήσουν 26χρονο δράστη να καταφέρει στο 38χρον...

ΣΟΚ στη Νάξο το πρωί της 25ης Μαρτίου

Αγριος καβγάς, τα ξημερώματα στη Χώρα, κατέληξε να οδηγήσουν 26χρονο δράστη να καταφέρει στο 38χρονο θύμα του 17 μαχαιριές. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ελεγχόμενη κατάσταση της υγείας του θύματος ο οποίος κατάγεται απο το Φιλώτι. Αιτία, πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ήταν η συχνή ενόχληση που δεχόταν ο δράστης απο τον 38χρονο.

Aφού προηγήθηκε η διασκέδαση τους σε νυκτερινό κέντρο της Χώρας μια ακόμη πρόκληση που δέχτηκε ο 26χρονος έδωσε την αφορμή για την "δολοφονική" συμπλοκή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου και αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε. Το ΑΤ Νάξου και η Αστυνομική Διεύθυνση τον καταζητούν ενώ έχει ειδοποιηθεί και το Λιμεναρχείο Νάξου να ελέγχει τις θαλάσσιες εξόδους.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο ΚΥ-Νοσοκομείο Νάξου και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί τελικά σε νοσοκομείο της Αθήνας με ελικόπτερο.

Οι έρευνες συνεχίζονται και η αναστατωμένη κοινωνία της Νάξου εύχεται την ταχεία ανάρρωση του θύματος   

Πηγή : http://www.plektani.gr/