Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου, από την επίσκεψη του Μπενέτου Σπύρου και της Άννας Μαυρουδή στην Τήνο στις 25 και 26/3.

Περιοδεία της Νησιωτικής Ανατροπής στην Τήνο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/3/2014 Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρώτη επίσκεψη της «Νησιωτικής...




Περιοδεία της Νησιωτικής Ανατροπής στην Τήνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26/3/2014
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρώτη επίσκεψη της «Νησιωτικής Αναπτροπής» στην Τήνο στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μπενέτου Σπύρου στις Κυκλάδες. Τον Μπενέτο Σπύρου συνόδευαν στην Τήνο η Άννα Μαυρουδή υποψήφια χωρική αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Τήνο Μαργαρίτα Δεδεμπίλη και Ηλίας Τζαβελόπουλος –Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τήνου και πρώην Κοινοτάρχης Πανόρμου.
Την Τρίτη 25 Μαρτίου,  ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τον   Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, όπου συναντήθηκε με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου Δωρόθεο Β’, καθώς και τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Ιερώνυμο Νικολόπουλο, Β’ Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, ο οποίος βρισκόταν στο νησί λόγω του επίσημου εορτασμού.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Νησιωτικής Αναπτροπής επισκέφθηκε τα χωριά Πάνορμο, Πύργο, Καλλονή και Στενή, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού.
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου ο Μπενέτος Σπύρου επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία του Δήμου Τήνου και συνομίλησε με τον Δήμαρχο του νησιού και με τους εργαζομένους στο Δήμο. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Τήνου και συναντήθηκε με τον Διευθυντή, με εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και με ασθενείς.

Σήμερα η περιοδεία της Νησιωτικής Ανατροπής στις Κυκλάδες συνεχίζεται  στη Μύκονο. Ακολουθούν η Πάρος (27 και 28/3) η Θήρα στις 29/3 και η Νάξος στις 30 και 31/3.