Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Διαφωνία ανακριτή-εισαγγελέα για τον 26χρονο

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής η απολογία του 26χρονου που επιτέθηκε πολλές φορές με μαχαίρι σε 39χρονο νωρίς ...

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής η απολογία του 26χρονου που επιτέθηκε πολλές φορές με μαχαίρι σε 39χρονο νωρίς το πρωί της Τρίτης 25ης Μαρτίου. Διαφωνία υπήρξε μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα κρατηθεί προσωρινά ή θα αφεθεί ελεύθερος ο 26χρονος, γεγονός που παραπέμπει το θέμα στο δικαστκό συμβούλιο...




Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, ο ανακριτής ζήτησε την προσωρινή κράτηση του 26χρονου, ενώ η εισαγγελέας να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την τελική απόφαση, μετά τη διαφωνία που υπήρξε, θα λάβει το Σάββατο το δικαστικό συμβούλιο (Πλημμελειοδικών), όπως προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι την πόρτα της Εισαγγελίας Νάξου είχε περάσει αρχικά ο 26χρονος λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Πέμπτης 27/3, οπότε και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, η οποία και του δόθηκε για σήμερα Παρασκευή στις 13:30, οπότε και παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή. 

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει - Τα ευρήματα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Ο 26χρονος που διέφευγε αρχικά της σύλληψης, παραδόθηκε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 26/3, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 25χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοχρησίας και παράνομης οπλοκατοχής, ενώ μετά την παράδοσή του προέκυψαν νέα στοιχεία...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, ο 26χρονος λίγο μετά την παράδοσή του στο Α.Τ. Νάξου, οδηγήθηκε για εξέταση στο Κ.Υ.-Νοσοκομείο Νάξου, αφού φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση από τον 39χρονο πριν του επιτεθεί με μαχαίρι τύπου σουγιά καταφέροντας 18 χτυπήματα σε πρόσωπο, λαιμό και θώρακα.

Ο 39χρονος, που διέφυγε τον κίνδυνο, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος είχε τραύμα στο αυτί και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, την 25η Μαρτίου το πρωί στη Χώρα Νάξου, μέσα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, ο 26χρονος  ύστερα από λογομαχία, έπληξε με μαχαίρι 18 φορές 39χρονο σε 
διάφορα σημεία του σώματός του, τραυματίζοντός τον σοβαρά, με αφορμή  μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Στη συνέχεια, ο δράστης που είχε ήδη ενημερώσει τους γονείς του και  προσήλθαν στο σημείο, τράπηκε σε φυγή με το παραπάνω αυτοκίνητο, το οποίο αργότερα εγκατέλειψε σε σημείο της Χώρας Νάξου.

Από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, μέσα στο οποίο εκτυλίχτηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

o Ένα (1) βαλιτσάκι μεταφοράς όπλου
o Τριάντα ένα (31) φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών
o Ένα (1) καθαριστικό βουρτσάκι όπλου

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην περίπτωση που η κατηγορία δεν αλλάξει και παραμείνει ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, οι ποινές που προβλέπονται είναι βαριές.

Διαβάστε το χρονικό


Πηγή : http://www.naxos-news.gr/