Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου οι 30 πρωτοι υποψήφιοι της Κίνησης Πολιτών Σύρου

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Παύλος Χρυσαφίδης Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθη...




Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης







Παύλος Χρυσαφίδης
Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959.
Απ το  1973  εργαζόταν τα καλοκαίρια στο Νεώριο. Τελείωσε το τότε Γυμνάσιο  και εργάστηκε για λίγο στο πρατήριο του Γεωργικού Συνεταιρισμού Σύρου .
Εν συνεχεία  ταξίδεψε αρκετά χρόνια  και είναι διπλωματούχος  ανθυποπλοίαρχος. Υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό για 26 μήνες.  Το 1985 μετά από  επιτυχείς εξετάσεις διορίστηκε δικαστικός επιμελητής στο Πρωτοδικείο της Σύρου.
Είναι μέλος  πολιτιστικών σωματείων, με συνδικαλιστική δραστηριότητα στον εργασιακό του χώρο και πάντα αγωνίζεται πρωτίστως με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών  αλλά και ενάντια σε κάθε φασιστική ή  φασίζουσα συμπεριφορά. Είναι  μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και  του έχει ανατεθεί 2 φορές η κάθοδος στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέχτηκε σαν υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ  και επικεφαλής τον νυν βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο. Εκλέχτηκε  Περιφερειακός Σύμβουλος. Σήμερα μετέχει στα Περιφερειακά Συμβούλια σαν επικεφαλής της παράταξής.


 












Γιώργος Αρετάκης


Γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και από το 1991 εργάζεται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ). Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων. Την περίοδο 2001-2004 συμμετείχε στο Κοινωνικό FORUM στα Χανιά (κίνηση-πλατφόρμα ομάδων πολιτών). Από το Φθινόπωρο του 2010 μένει μόνιμα στη Σύρο.














Σπύρος Αρκουλής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι πτυχιούχος ηχοληψίας και μουσικής τεχνολογίας. Τεχνικός ραδιοτηλεοπτικών και ηλεκτροακουστικών διατάξεων. Για αρκετά χρόνια δούλεψε στο Θέατρο Απόλλων Ερμούπολης Σύρου. Ζει στη Σύρο.










Μιχάλης Γαβριήλ

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Σύρο. Παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών. Νεότερος ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όπου αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης στην κολύμβηση.
Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως υπάλληλος στα Ναυπηγεία της Σύρου. Μετέπειτα έγινε δικηγόρος. Σήμερα τελεί υπό συνταξιοδότηση.
Είχε δύο θητείες στο δήμο Ερμούπολης ως δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε –τέσσερις φορές - μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου.
Για δεκάδες έτη δραστηριοποιείται κοινωνικοπολιτικά μέσα από τις θέσεις και τις γραμμές της Αριστεράς.














Ισίδωρος Δουράτσος

Γεννήθηκε το 1958 στη Σύρο. Σπούδασε στην Αθήνα και εργάστηκε ως ηλεκτρονικός στους σταθμούς παραγωγής των νησιών με έδρα τη Σύρο. Είναι συνταξιούχος και ζει στην Ποσειδωνία.
Παντρεμένος με ένα παιδί.




 












Γιώργος Ζερβός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο. Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Υπεύθυνος του Γραφείου Βιομηχανικής Αλλαγής, συνεργάτης της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων & διευθυντής της Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Διατηρούσε ιδιωτικό γραφείο με αντικείμενο την συμβουλευτική επιχειρήσεων. Από το 2005 είναι καθηγητής στην Τεχνική Εκπαίδευση, στο 1ο ΕΠΑΛ Σύρου. Τα τελευταία 5 χρόνια είναι συνδιοργανωτής της Μουσικής Κατασκήνωσης του ΝΕΟΣ στο Μέγα Γιαλό Σύρου. Είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Τερεζάκη, και έχουν 4 παιδιά.













Μαρία Ζωίδου

Kάτοικος   Σύρου εδώ και 18 χρόνια. 
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών και στη συνέχεια φοίτησε και εργάστηκε στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν».
Από το 1997 μέχρι σήμερα  εργάζεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νομαρχία Κυκλάδων) στο  τομέα του Πολιτισμού.
Σημαντικό κομμάτι της εργασίας της ήταν και είναι η υλοποίηση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης για ανέργους και εργαζόμενους του νομού.
Από το 2000 δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Θεατρικό Σύλλογο «Μίμου Άπτου».
Είναι μητέρα μιας κόρης 16 ετών.











Αγγελική Καράβα

Γεννήθηκε στην Αθήνα από μητέρα Συριανή το 1968. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάστηκε για πολλά χρόνια σαν καθηγήτρια Αγγλικής σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Πρόσφατα εξειδικεύτηκε από το ΕΚΠΑ σε θέματα δυσλεξίας-μαθησιακών δυσκολιών, εκπαιδευτικής ψυχολογίας και ειδικής αγωγής. Εδώ και 11 χρόνια ζει και εργάζεται στη Σύρο σαν υπάλληλος του Σ.ΕΠ.Ε. του Υπουργείου  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας. 











Χρήστος Κορφιάτης

Γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1980. Σπούδασε λογιστικά. Εδώ και  12 χρόνια υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.



 












Γιάννης Λαυτσής

Τεχνολόγος Μηχανικός ΟΤΕ.
Γεννήθηκε στη Δαδιά Έβρου το 1959. Αποφοίτησε το 1976 από το εξατάξιο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός ΚΑΤΕΕ Β' Πειραιά και Πτυχιούχος Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε κατά καιρούς ως οικοδόμος, ξυλουργός, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και από το 1992 εργάζεται στον ΟΤΕ στη Σύρο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της τοπικής διοικούσας Ε.Ε.Τ.Ε- Ο.Τ.Ε,(Ένωση Εργαζομένων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης) Κυκλάδων, στην οποία εξελέγη κατά καιρούς στις θέσεις του Ταμία, Γ. Γραμματέα και Προέδρου και τελευταία  εκπρόσωπος της  Γενικής  Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης Εργαζομένων  της  Ε.Ε.Τ.Ε-ΟΤΕ. Ως  ενεργός πολίτης  συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις στη Σύρο.











Γιώργος Λαυτσής-Σκρέτας

Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και έζησε τα πρώτα δύο του χρόνια στην Κέα. Από το 1992 ζει στη Σύρο. Το 2008 αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Σύρου. Είναι επί πτυχίω φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει διατελέσει πολλές φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου. Από το 2008 συμμετέχει ενεργά στο φοιτητικό κίνημα.
 Ενδιαφέροντα: design, τέχνες, θέατρο, κινηματογράφος, μουσική.











Αντώνης Λειβαδάρας

Πρώην Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού.
Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία 25 χρόνια.
Επιχειρηματίας στον Πάγο.
Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γαλησσά.













Αντώνης Μαρώτης

Γεννήθηκε στην Ζάκυνθο  το 1960. Αποφοίτησε  από  τη Σχολή νοσηλευτικής του  Τζανείου  Νοσοκομείου και εργάστηκε αρχικά στο Τζάνειο και κατόπιν στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Αθηνών  έως  το 2000. Ζει στη Σύρο τα τελευταία 14 χρόνια. Εργάζεται στο Νοσοκομείο της  Σύρου σαν Νοσηλευτής. Συμμετέχει στα συνδικαλιστικά  και κοινωνικά  δρώμενα και στους  αγώνες της Συριανής κοινωνίας. Είναι μέλος των ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου καθώς και του Σωματείου Νοσηλευτικού Προσωπικού Κυκλάδων. Είναι παντρεμένος και  έχει δυο γιούς.


 











Γιάννης Μπάιλας

Γεννήθηκε στη Σύρο το 1971.Εργαστηκε στο Νεώριο σαν αμμοβολιστής  και σήμερα είναι άνεργος. Πρόεδρος του Σωματείου Αμμοβολιστών και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων. Πρόεδρος του Συλλόγου Ωδικών Πτηνών Σύρου. Είναι πατέρας 3 παιδιών.











Θανάσης Μπαξόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στην Κόρδοβα της Ισπανίας. Επιμελήθηκε το λεξικό και τους διαλόγους ισπανικής γλώσσας των εκδόσεων «Καλοκάθη». Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και φωτογράφος στην Οικονομική Εξπρές και τον περιοδικό τύπο. Ως φωτογράφος έχει εκδώσει τα βιβλία «Μικρές Ιστορίες» και «Καππαδοκία-Ακίνητος Χορός» και έχει πραγματοποιήσει 11 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εγκαταστάθηκε στη Σύρο το 2002 και εργάζεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.













Σοφία Μπαχαράκη

Γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ιατρική Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λονδίνο. Εδώ και 13 χρόνια ζει και εργάζεται στη Σύρο ως Επιμελήτρια Α’ παιδοψυχιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο καλύπτοντας και τα ψυχιατρικά περιστατικά. Παντρεμένη, έχει μία κόρη 10 ετών. Υποστηρίζει τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Σύρου γιατί πιστεύει στη συμμετοχή όλων στα κοινά, στις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες και στη σαφή θέση απέναντι στην άνοδο του νεοναζισμού και στην γενικότερη πολιτική κρίση στην Ελλάδα.


 











Πέτρος Μπόγδανος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και μεγάλωσε στην Ύδρα και στο Π.Ψυχικό-όπου τέλειωσε το Δημ. Γυμνάσιο.
Σπούδασε στην Ειδική Σχολή Αρχιτεκτονικής στο Παρίσι, εργαζόμενος παράλληλα σε αρχιτεκτονικά γραφεία στο Δ. Βερολίνο και στην Αθήνα.
Από το 1985 διατηρώντας γραφείο στην Αθήνα, ασχολήθηκε με μελέτες –κατασκευές κτιριακών έργων, κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων και ειδικών κτιρίων.
Το 2002 μετοίκησε οικογενειακά στη Σύρο, όπου ξεκίνησε και διατηρεί μέχρι σήμερα  αρχιτεκτονικό γραφείο. Ασχολήθηκε με μελέτες κατοικιών, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε με σύμβαση στον Ε.Ο.Τ.-Π.Υ.Τ. Κυκλάδων ως μηχανικός για 3 περίπου χρόνια και για μικρό διάστημα στη Δ/νση ΠΕ.ΧΩ. της Περιφέρειας.




 












Αγγελική Νομικού

Γεννήθηκε στη Σύρο όπου τελείωσε το Λύκειο. Αποφοίτησε από  την  Σχολή Νοσηλευτικής του ΚΑΤ.
Εργάστηκε στο ΛΑΙΚΟ ΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Απ το 2000 μέχρι το 2013 εργάστηκε σαν νοσηλεύτρια στο  ΓΝ. Σύρου οπότε και συνταξιοδοτήθηκε .
Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιούς. 
Χόμπυ  : Κηπουρική , διάβασμα  και η  φροντίδα μικρών  ζώων.










Στέλλα Ξανθάκη-Μισκεδάκη

Γεννήθηκε στη Σύρο το 1960 όπου και τελείωσε το πρακτικό γυμνάσιο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.











Γρηγόρης Ξυλωμένος


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε τα μαθητικά του χρόνια στο Αιγάλεω. Σπούδασε Χημικός στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Σύρο όπου και εργάζεται ως καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης.












Αντώνης Ορφανός

Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959, όπου και ζει μόνιμα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού Σύρου το 1978.Εργάστηκε στο Νεώριο Σύρου 1974-78 ενώ στη συνέχεια στη ΔΕΗ Σύρου ως μηχανικός από το 1984 από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2010. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.











 













Γιώργος Ορφανός



Γεννήθηκε στη Σύρο το 1987, όπου και ζει εκεί μόνιμα. Σπούδασε στη Σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο Δημόσιο ΙΕΚ Ν. Σμύρνης . Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην ημερήσια εφημερίδα των Κυκλάδων,  «Κοινή Γνώμη». Διατηρεί επιχείρηση στην Ποσειδωνία. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.












Γιώργος Παπαδήμος

Γεννήθηκε στον Βόλο Μαγνησίας το 1948, ενώ μετά τους σεισμούς του 1956 μετακόμισε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1966 από το Β' Γυμνάσιο Αρρένων της Αθήνας και μετά από τις σχετικές εξετάσεις έγινε δεκτός στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας την ίδια χρονιά. Άσκησε την δικηγορία επί τριάντα πέντε συναπτά έτη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας. Πρακτικά μέχρι το 1998 κυρίως στην Αθήνα και από τότε και στην Σύρο, όπου εγκαταστάθηκε οικογενειακά. Το 2012 βγήκε στην σύνταξη, λόγω κρίσης και όχι μόνο. Έκτοτε εκτελεί χρέη βοηθού βιβλιοπώλου σε σχετική οικογενειακή επιχείρηση.












Χρήστος Παπαδούλης

Καταγωγή Φυλακτή Καρδίτσας. Γεννήθηκε το 1952.
Ηλεκτρολόγος μηχανικός με εργασία στη ΔΕΗ επί 40 χρόνια στον κλάδο παραγωγής ηλεκτρ. ενέργειας των αυτόνομων σταθμών παραγωγής νησιών. Τώρα συνταξιούχος.
Ασχολείται με Γλυπτική, ζωγραφική, κατασκευή μουσικών οργάνων.











Σοφία Παπασπυρίδωνος

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη το 1975. Διδάσκει την αγγλική γλώσσα από το 1996 κι αισθάνεται τυχερή που η δουλειά της είναι η  καθημερινή συνάντηση με το πιο φρέσκο ,αισιόδοξο και γεμάτο ζωντάνια  κομμάτι της κοινωνίας, τα παιδιά. Είναι μητέρα μιας 12χρονης κόρης κι όνειρο της είναι να κατοικεί σε μια πόλη με χαρούμενους δημότες.




 











Ελένη Προχώρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο Hohenheim  και 40ετή επαγγελματική πορεία τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.
Το κύριο βάρος της εμπειρίας της εστιάζεται στο Μάρκετινγκ και Διαφήμιση καταναλωτικών προϊόντων ενώ τα τελευταία 15 χρόνια ασχολήθηκε τόσο στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων  όσο και σε τοπικό επίπεδο με το μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών (Destination marketing) και ειδικά με την προβολή και προώθηση των Κυκλάδων ως ενιαίο τουριστικό προϊόν.












Φλώρα Ρούσσου

Γεννήθηκε στη Σύρο και σπούδασε στη μέση σχολή μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος και στη συνέχεια κλωστοϋφαντουργία-μηχανική-πλεκτική στα ΤΕΙ Πειραιά. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση από 15 ετών, τόσο ως πρόεδρος σπουδαστικών συλλόγων, όσο και σε Δ.Σ. εργατικών σωματείων. Σήμερα ζει στη Σύρο και είναι συνταξιούχος.












Αλέξανδρος Σπόντης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963.
Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ & Φωτογραφία Κινηματογράφου στη σχολή Λ. Σταυράκου.
Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και μετέπειτα στην εμπορική διεύθυνση μεγάλων εταιρειών στην Αθήνα. Στη Σύρο ζει με την οικογένειά του τα τελευταία 14 χρόνια όπου και εργάστηκε στο διαφημιστικό τμήμα του ραδιοφωνικού σταθμού ΚΟΣΜΟΣ 90 και στην εταιρεία ΑΙΓΑΙΟ ΕΠΕ ως οικονομολόγος σε τομείς Περιφερειακής Ανάπτυξης καθώς & σε μελέτες κόστους οφέλους ιδιωτικών επιχειρήσεων. Απ το 2006 εργάζεται στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, μετά από γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.











Βίλμα Τσίρκα

Η Βίλμα  Τσίρκα του Θωμά, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε αρχιτεκτονικό σχέδιο στην ΑΤΕΣ (καθηγητών Δοξιάδη). Από το 1984 μέχρι το 2003, εργάστηκε στον ΕΟΤ. Το 2001 κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο ζωής να ζήσει στο Αιγαίο και έχοντας διαλέξει την Σύρα για μόνιμη κατοικία της, αιτήθηκε την μετάταξη της στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στο Ιστορικό Αρχείο της Ερμούπολης, η οποία ευτύχησε να ευοδωθεί το 2004. Το 2012 κατέθεσε τα χαρτιά της για σύνταξη, υπό την αναμονή της οποίας τελεί μέχρι και σήμερα. Είναι μητέρα μιας 11χρονης κόρης.



 















Ειρήνη Φιλιππίδου

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη Βαρκελώνη. Εργάστηκε στην Αθήνα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και από το 2003 ζει και εργάζεται στη Σύρο. Είναι υπάλληλος του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας με την παράταξη «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ».



 










Αλκμήνη Ψιλοπούλου

Η Αλκμήνη Ψιλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Σπούδασε Ιστορία-αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού ως αρχαιολόγος από το 1977 ως το 1983. Σπούδασε θέατρο στην Σχολή Ευγενίας Χατζήκου και συμμετείχε σε παραστάσεις ερασιτεχνικού θεατρικού θιάσου στο Λαύριο.
Από το 1984 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες ΑΥΓΗ, ΠΡΩΤΗ, Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Το 1985 παίρνει το πρώτο δημοσιογραφικό βραβείο «Παύλου Παλαιολόγου» για το καλύτερο γυναικείο κείμενο. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά, στα οποία είχε την ευθύνη της αρχισυνταξίας και την επιμέλεια του ελεύθερου ρεπορτάζ.
Έχει γράψει τρία βιβλία-«Ψάχνοντας για τη Μόνικα», «Η σκιά της άλλης» και «Μινώκερος»-τα οποία εκδόθηκαν από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ. Έχει κάνει πολλές επιμέλειες βιβλίων.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Σύρο και συνεργάζεται με την εφημερίδα Ο ΛΟΓΟΣ των Κυκλάδων.