Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στην Σύρο, Σίφνο, Κάλυμνο, Ρόδο οι 4 νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Χατζημάρκου

                                              Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2014 Ο Μιχάλης Μπαριανάκης υποψήφιος περιφερειακός σύμβου...




                                             

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2014

Ο Μιχάλης Μπαριανάκης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση του Γιώργου Χατζημάρκου


Με αίσθημα ευθύνης  αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στο κάλεσμα της παράταξης «Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής  στη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.
Έναν νέο πολιτικό με ήθος, εμπειρία  και όραμα. Με δυναμική αλλά και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί επί δεκαετίες στον πανέμορφο νησιωτικό χώρο.
Στον χώρο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, έχω πλούσια εμπειρία από την εκλογή μου επί σειρά ετών σε θέσεις που με ανέδειξαν οι συμπατριώτες μου.
Από τις θέσεις αυτές υπηρέτησα με συνέπεια τις θέσεις και τις απόψεις μου.
 Μίλησα ξεκάθαρα χωρίς μισόλογα όλα αυτά τα χρόνια σε όσες παρεμβάσεις κι αν έκανα. Υπερασπίστηκα με πάθος το δίκαιο, τον απλό πολίτη και κατέθεσα συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν τη νεολαία, τον αθλητισμό,  τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές.
Δεν συμβιβάστηκα και δεν υποχώρησα ούτε για μια στιγμή.
Με δυο λόγια,  έκανα απλά το χρέος που μου είχε ανατεθεί ως αποστολή, από τις χιλιάδες  Δωδεκανήσιους που με τίμησαν.
Αυτόν τον αγώνα επιθυμώ  να συνεχίσω και να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στην υπόθεση που λέγεται ανάδειξη των νησιών και των νησιωτών μας, στη θέση που τους αξίζει.
Σε τούτη την κρίσιμη πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία, δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.
Τις αποφάσεις αυτή τη φορά, που αφορούν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας, εμείς θα τις πάρουμε.

Βιογραφικό 
Γεννήθηκα στη Ρόδο από πατέρα Συμιακό, τον Μενέλαο και μητέρα Καρπαθιά την Ειρήνη Μπέρτου.
Μεγάλωσα και πέρασα τα παιδικά μου και μαθητικά μου χρόνια στην Παλιά Πόλη στο «ΡΟΛΟΪ»
Αποφοίτησα από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο, τη Σχολή Εργοδηγών Δομικών Εργων και τη σχολή ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ.
Από το 1980 εργάζομαι ως εργοδηγός στη ΔΕΥΑΡ και από τον Οκτώβρη του 1998 εκλέγομαι συνεχώς ως νομαρχιακός σύμβουλος.
Είμαι πατέρας δυο παιδιών της Ειρήνης, φοιτήτριας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο  και του Μενέλαου, μαθητή Γ’ Λυκείου.
Διετέλεσα:
·         Πρόεδρος και ιδρυτής του ΝΑΟΔ
·         Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων «ΔΙΑΓΟΡΕΙΑ»
·         Μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΝΑ Ρόδου
·         Μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Κέντρου ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ (Σήμερα ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ)
·         Ενωσιακός Προπονητής Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔ
·         Ειδικός Γραμματέας Τ.Ε. Βόλεϊ
·         Μέλος Τ.Ε. Μπάσκετ
·         Μέλος των αθλητικών Σωματείων ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΡΟΔΙΑΚΟΣ και μέτοχος της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Με εκτίμηση
Μιχάλης Μπαριανάκης






Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Χατζαντώνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση του Γιώργου Χατζημάρκου


Ο Γιώργος Χατζαντώνης θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργο Χατζημάρκου και δίπλα στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη.

”Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να κατέβω στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου γιατί ο τόπος μας πρέπει πλέον να επενδύσει σε ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα της αγοράς, που διαθέτουν πρακτικό νου, που ξέρουν να δίνουν λύσεις βάσει σχεδίου και ξέρουν  να ακούνε. Ο Γιώργος Χατζημάρκος ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Με γνώμονα λοιπόν αυτά και με πολύ αγάπη για τον τόπο μου, συμμετέχω ενεργά σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές για  να βοηθήσω το νησί μου και τις Κυκλάδες. Δίνω έμφαση στον τουρισμό που θεωρώ την πιο αξιόπιστη οικονομική δύναμη τις περιοχής μας. Στόχος μου το Νότιο Αιγαίο να γίνει ονειρικός προορισμός διακοπών όλης της υφηλίου» δήλωσε ο Γιώργος Χατζαντώνης.



Ο Γιώργος Χατζαντώνης του Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1972 στην Ερμούπολη τις Σύρου. Τελείωσε τις σπουδές του ως ηλεκτρολόγος ευκατάστατης όπου και εργάστηκε για λίγα χρόνια μετά την στρατιωτική του θητεία. Το 1996 ξεκινά την επαγγελματική του πορεία ανοίγοντας το μαγαζί του το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα. Υπήρξε Πρόεδρος του Επισιτιστικού Συλλόγου Τερψιχόρη μέχρι πρότινος. Οι κύριες ασχολίες του είναι ο αθλητισμός ειδικά οι πολεμικές τέχνες όπου ασχολείται ως αθλητής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος με τη Φλώρα Λουκή και έχουν αποκτήσει ένα γιο 12 ετών τον Κωνσταντίνο.



Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Νίκος Βενάκης θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στην ανεξάρτητη περιφερειακή Κίνηση Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά, με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο και χωρικό αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Λεονταρίτη.
«Βλέποντας το κενό που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια σε επίπεδο Περιφέρειας, στα νησιά μας, αποφάσισα να κατέλθω στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, που προέρχεται από τον επιχειρηματικό χώρο και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα κοινά, για να πάει επιτέλους ο τόπος μας Μπροστά! Το προηγούμενο διάστημα, η Περιφέρεια ήταν παντελώς ανύπαρκτη στα μικρά νησιά των Δυτικών Κυκλάδων.  Παρατηρώντας αυτό το μεγάλο κενό και διαθέτοντας την εμπειρία από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω δυναμικά στην νέα πορεία που θα χαράξουμε. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στο συγκοινωνιακό πρόβλημα, τον τομέα της υγείας και των υποδομών όπως οι βιολογικοί καθαρισμοί, οι υδρεύσεις των νησιών, οι αποχετεύσεις ακόμη και στις λιμενικές σύγχρονες υποδομές που λείπουν σε πολλά από τα νησιά μας», δηλώνει ο Νίκος Βενάκης.


Ο Νίκος Βενάκης είναι επιχειρηματίας. Γεννήθηκε  στις 19 Φεβρουαρίου του 1960 και μεγάλωσε στη Σίφνο.

Αποφοίτησε το Γυμνάσιο Σίφνου και τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Πάρνηθα.


Ασχολείται από το 1979 με τουριστικές επιχειρήσεις .

Διατέλεσε πρώτος Πρόεδρος Μαθητικής Κοινότητας στο Γυμνάσιο Σίφνου, μετά την μεταπολίτευση.

Πρόεδρος επί σειρά ετών στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατύ Γιαλού Σίφνου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σίφνου από το 2002 έως το 2006, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Σίφνου  από το 2004 έως το 2006, Νομαρχιακός Σύμβουλος στη Νομαρχία Κυκλάδων από το 2006 έως το 2010, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σίφνου από το 2010 έως σήμερα και Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Κυκλάδων από το έως σήμερα, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου από το 2013 έως σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κορακή και έχει δυο παιδιά.  Το Γιώργο 23 ετών  και την Ισαβέλλα- Ευαγγελία 21 ετών.





Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2014



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δημήτρης Κουλλιάς Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Δημήτρης Κουλλιάς θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής Κίνησης Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά.

 «Συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο για  να εξασφαλίσω ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου, την Κάλυμνο. Ήρθε ο καιρός να αναλάβουν δράση άνθρωποι που έχουν το μεράκι να δημιουργήσουν και να προσφέρουν χωρίς να σκέφτονται το προσωπικό τους όφελος αλλά μόνο το καλό του τόπου» δηλώνει ο Δημήτρης Κουλλιάς.


Ο Γεώργιος Δημήτριος Κουλλιάς το πέμπτο παιδί του Ιωάννη και της Μαρίας Κουλλιά, γεννημένος την 08/04/1953 από πατερά ψαρά. Ορφανός από 10 χρονών, χωρίς όμως αυτό να είναι εμπόδιο για τις άριστες επιδόσεις του στο σχολειό. Πριν αποφοιτήσει ακόμη από  το Νικηφορειο Γυμνάσιο, η αγάπη του για τον αθλητισμό και το ταλέντο του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε στην ομάδα ποδόσφαιρου του Καλυμνιακου, στην Μυτιλήνη με τον Παλεσβειακο, στον Ανταγορα Κω, και ξανά στο Καλυμνιακο σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής. Στη συνεχεία στην ομάδα του Μοσχάτου και επιστροφή στην Κάλυμνο για έξι χρόνια σαν προπονητής στις ιστορικότερες διακρίσεις τις ομάδας με άνοδο στην 4η εθνική το 1988/89. Από εκεί και έπειτα τον συναντάμε σαν πρόεδρο του Α.Ο. Μοσχάτου.

Σήμερα, πατέρας δύο παιδιών,  ασχολείται πλέον με το πρακτορείο Ο.Π.Α.Π.  ιδιοκτησίας του εδώ και 25χρονια,  και σαν επιχειρηματικό μυαλό δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί  παράλληλα  και με το εμπόριο ψαριών τα τελευταία 20 χρόνια με κύριους συνεργάτες του,  συμπατριώτες του Καλύμνιους.