Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σίφνος, Μήλος, Σέριφος: Το Άγιος Γεώργιος δεν είναι επιθυμητό στα νησιά μας

Οι Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα για μια καλύτερη ακτοπλοΐα των νήσων Μήλου, Σίφνου, καθώς και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σερίφου...



Οι Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα για μια καλύτερη ακτοπλοΐα των νήσων Μήλου, Σίφνου, καθώς και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σερίφου εκτελώντας τη βούληση των κατοίκων τους, όπως αυτή εκφράστηκε και μέσα από τις αποφάσεις των Λαϊκών τους Συνελεύσεων, ενημερώνουμε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ΑΝΜΕΖ του Ε/Γ – O/Γ “Αδαμάντιος Κοραής” και Παναγιά Οδηγήτρια του Ε/Γ – O/Γ “Άγιος Γεώργιος”, ότι το πλοίο Ε/Γ – O/Γ “Άγιος Γεώργιος” δεν είναι επιθυμητό στα νησιά μας.
Σε περίπτωση που επαναδρομοληγηθεί, με ελεύθερη πλέον δρομολόγηση, το παραπάνω πλοίο, σας παρακαλούμε να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας τη στάση μας αυτή και να μη συμπεριληφθούν τα νησιά μας ως  προορισμοί του από και προς Πειραιά.
Σε περίπτωση που δε γίνει σεβαστή η απόφασή μας, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε και να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο αυτές τις αποφάσεις, ούτως έστω το συγκεκριμένο πλοίο να μην προσεγγίσει ξανά στα νησιά μας.  
H στάση μας αυτή στηρίζεται στα αρνητικά δεδομένα που εξακολουθούν να υφίστανται για το Ε/Γ-Ο/Γ «Άγος Γεώργιος» και έχουν ήδη επισημανθεί τόσο στο από 25.11.2013 κοινό ψήφισμά μας όσο και στην συνάντηση-ενημέρωση των Συντονιστικών επιτροπών των νησιών μας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στις 10 Δεκεμβρίου 2013, παρουσία του Υπουργού κ. Βαρβιτσιώτη, του Γενικού Γραμματέα κ. Μπούσιου, του Ειδικού Συνεργάτη κ. Κρητικού και υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου.
Στο όνομα της δημοκρατίας και ισοπολιτείας, σας καλούμε να υποστηρίξετε τις αποφάσεις των Συντονιστικών μας  Οργάνων, τονίζοντας ότι αυτές απηχούν την ισχυρή θέληση των κατοίκων αλλά και την -απολύτως δικαιολογημένη- απόγνωση, αγανάκτηση και ανασφάλεια που αισθάνονται.   

Πηγή : http://cyclades24.gr/