Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

  Ερμούπολη, 28 Μαρτίου 2013                                                                                                  ...







 
Ερμούπολη, 28 Μαρτίου 2013                                                                                                   
                Συνάντηση εργασίας του Eπιμελητηρίου Κυκλάδων με τη «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, του Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Λεονάρδου Ρούσσου, του Διευθυντή του Επιμελητηρίου, κ. Αλέξη Τσιάντη και στελεχών του Επιμελητηρίου, και του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με την περιφερειακή παράταξη «Νησιωτική Ανατροπή», κ. Μπενέτο Σπύρο, την υποψήφια Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Άννα Μαυρουδή και άλλων στελεχών/μελών της «Νησιωτικής Ανατροπής», παρουσία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, κ. Νίκου Συρμαλένιου.
Ο κ. Ρούσσος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με μια συνοπτική παρουσίαση των ενεργειών και δράσεων του φορέα αναφέροντας ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που απαιτεί καλύτερο συντονισμό μεταξύ Περιφέρειας – Δήμων –  Επιμελητηρίου και Κράτους. Επανέλαβε τη δέσμευση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων προς την τοπική επιχειρηματική κοινότητα, δίνοντας έμφαση στη στήριξη των Συριανών επιχειρήσεων που βάλλονται ολοένα και περισσότερο από την κρίση.
Ακολούθησε συζήτηση πάνω στα ζητήματα που αποτελούν βασική τροχοπέδη στην εύρυθμη και υγιή λειτουργία της τοπικής οικονομίας, και ιδιαίτερα στις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, οι οποίες συνιστούν για άλλη μια φορά βάναυση επίθεση κατά της νησιωτικότητας και της νησιωτικής επιχειρηματικότητας.
Στη συνέχεια ο κ. Μπενέτος παρουσίασε τις κατευθυντήριες γραμμές του Προγράμματος της «Νησιωτικής Ανατροπής» εστιάζοντας στον μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό σχεδιασμό ως απαραίτητη συνθήκη για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Αναφέρθηκε στην πολύχρονη επαφή του με το Επιμελητήριο Κυκλάδων μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα διαρκούς και στενής συνεργασίας με φορείς όπως το Επιμελητήριο.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και τόνισε την αναγκαιότητα του εποικοδομητικού διαλόγου προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και της καθημερινότητας όλων των πολιτών του τόπου.