Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αδελφοποίηση Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ     Στα πλαίσια της...

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ

    Στα πλαίσια της προσπάθειας για την προβολή και την ανάπτυξη του τόπου μας, ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου πρότεινε συνεργασία στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων, το άνοιγμα των επαγγελματιών από και προς το νησί της Τήνου και της πόλης της Άρτας, καθώς και την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο τόπων.

    Με σκοπό, λοιπόν, πάντα την ανάπτυξη και την ευημερία των δύο τόπων και των κατοίκων τους αποφασίστηκε η συνεργασία αυτή να επισφραγιστεί με την αδελφοποίηση των δύο εμπορικών συλλόγων, η υπογραφή της οποίας θα γίνει καταρχήν στην πόλη της Άρτας και μετέπειτα στην Τήνο.

     Η αδελφοποίηση στην Άρτα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2014 και οι εκδηλώσεις θα οργανωθούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, υπό την αιγίδα του Δήμου Άρτας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας και της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου θα καλεστούν με επίσημη πρόσκληση όλοι οι τοπικοί φορείς καθώς και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

    Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου θα προβάλει την Τήνο με έκθεση φωτογραφίας της Τήνου, έκθεση μαρμαρογλυπτικής, έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και παρουσίαση παραδοσιακών νησιώτικων χορών από το χορευτικό συγκρότημα του κ. Στάθη Πολυκανδρίτη με συνοδεία βιολιού και λαούτου. Οι εκθέσεις θα λάβουν χώρα στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Άρτας και οι χορευτικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης.

    Για το λόγο αυτό ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου διοργανώνει εκδρομή στην Άρτα από τις 9 έως και τις 12 Μαΐου 2014. Πληροφορίες για την οργάνωση της εκδρομής από τον πρόεδρο Ανδρέα Τσιμέκη (6945106363), τη γενική γραμματέα Λουκία Κολλάρου (6947522471) και την ειδική γραμματέα Πετρίνα Κολλάρου (6979226256).

    Σας περιμένουμε όλους να παρουσιάσουμε το νησί μας και να διασκεδάσουμε !!!!



Για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       

                 Ο Πρόεδρος                                  Η Γενική Γραμματέας


             Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου