Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ

ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ                         Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, στο ι...




ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ
           
            Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, στο ιερό νησί της Τήνου, χοροστάτησε απόψε ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β' με την παρουσία όλων των Εφημερίων του νησιού, συνευχηθέντων προσκυνητών εκ πολλών περιοχών της Ελλάδος, ως και του κ. Δημάρχου Τήνου, Δημοτικών Συμβούλων, των Διευθυντών της ΕΛ.ΑΣ. του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, του Προέδρου της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων και Προέδρων και μελών τοπικών συλλόγων.
            Προ του πέρατος του Εσπερινού ο Σεβ. καλωσόρισε εκ μέρους του Αντιπροέδρου και των μελών της Διοικούσης Επιτροπής τους προσκυνητές, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τον Θείον Λόγο εκήρυξε ο Αρχιμ. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, Β' Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου, ομιλήσας για την πνευματική ελευθερία την οποίαν προσέφερε στον κόσμο μέσα από την ιδική της προσωπική ελευθερία, κατά την ημέρα του Ευαγγελισμού, η Υπεραγία Θεοτόκος.

            Στην αίθουσα τελετών του ΠΙΙΕΤ, εν συνεχεία, εδέχθη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Πιερίας, "Πιερίδες Μούσες", τους οποίος καλωσόρισε και παρεκάλεσε να στηρίξουν τον νέο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο, που ενθρονίζεται το Σάββατο, χωρίς να παραλείψει να εκφράσει και την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο του πολιού και σεβαστού Μητροπολίτου κ. Αγαθονίκου.