Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ;

                                                                                        ...





                                          

                                                                                 Ερμούπολη, 26 Φεβρουαρίου 2014
Τα «κλειδιά» για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας σε ένα μοναδικό σεμινάριο, ανοιχτό σε όλους.
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τους ανθρώπους που επιτυγχάνουν τους στόχους τους από όλους τους υπόλοιπους; Στις 5 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί από τον διακεκριμένο καθηγητή Διοίκησης Επιχειρήσεων & ειδικό σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Δρ. Αντώνη Κατσαλή σε ένα μοναδικό σεμινάριο, ανοιχτό σε όλους, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και μέσω τηλεδιάσκεψης στις αίθουσες του Επιμελητηρίου στην Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο &Τήνο.   
Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου γιγαντώνεται η ματαίωση και κρυσταλλώνονται ολοένα και περισσότερο αρνητικές στάσεις ζωής, ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα άλλα έρχεται να προτείνει απτές πρακτικές λύσεις και αποτελεσματικούς τρόπους αξιοποίησης ευκαιριών προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα από την πειθαρχημένη παρατήρηση, επανεξέταση των πεποιθήσεων, σκέψεων και δράσεων μας με προορισμό την εκπλήρωση των στόχων μας.  
Ο Δρ. Αντώνης Κατσαλής που έχει τελέσει καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι ο πλέον ειδικός σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι Μηχ-Ηλεκτ. ΕΜΠ, M.Sc. & Ph.D. από το Πανεπιστήμιο Exeter (Αγγλία), εργάστηκε σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, όπως στη ΔΕΗ ως Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Συγγραφέας 6 βιβλίων και δεκάδων άρθρων, σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εκπαιδευτής σεμιναρίων.
Το σεμινάριο με τίτλο «Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους;» είναι μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ανοιχτό σε όλους όσους επιθυμούν να εμπνευστούν, να ενδυναμωθούν και να επιτύχουν σε μια εποχή αντιξοότητας και αποπροσανατολισμού.
Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στις αίθουσες του Επιμελητηρίου το σεμινάριο θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming) στο: http://golive.onestreaming.com/Cyclades.
Για την ανακοίνωση του σεμιναρίου μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=29927
Για περισσότερες πληροφορίες όπως καλέσετε  στο 22810 82346, εσωτ. 105 ή στα τοπικά μας γραφεία: Άνδρος 22820 51490 │ Θήρα 22860 25788 │ Μήλος 22870 23970 │ Μύκονος 22890 23957 │ Νάξος 22850 22767  │ Πάρος 22840 23031 │ Τήνος 22830 22404.

e-kyklades.gr