Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ  Κοντά στον κόσμο της Κω βρ...



Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ


 Κοντά στον κόσμο της Κω βρέθηκε το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος έτυχε θερμότατης υποδοχής στην πόλη της Κω, στην Καρδαμαινα, στην Αντιμάχεια και στο Ζηπάρι.

Τον κ. Χατζημαρκο, συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", Ρένα Παυλάκη - Διακίδη, Γιώργος Χαλκιδιός, Νίκος Τσακίρης, Μηνάς Οικονόμου και Στέργιος Γιαλλίζης.

Στην διάρκεια των επαφών του με τους πολίτες, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συζήτησε μαζί τους για τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναλόγως του χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται και για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τοπική οικονομία.

Αυτό που διαφάνηκε από τις συζητήσεις με τους ψαράδες και τους παραγωγούς στη λαϊκή αγορά, είναι το ισχυρό πλήγμα που έχει δεχθεί ο πρωτογενής τομέας του νησιού με κτηνοτρόφους, παραγωγούς και αλιείς να βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων που θα διασώσουν την πρωτογενή παραγωγή της Κω και τις εκατοντάδες οικογένειες που ζουν απο αυτήν.

Η περιοδεία στο κέντρο της πόλης της Κω, ανέδειξε τον προβληματισμό των καταστηματαρχών και επιχειρηματιών για την πορεία της τουριστικής σαιζόν, όπου η Κως εναποθέτει και φέτος τις ελπίδες της.

Ο κ. Γιώργος Χαρζημάρκος επισκέφθηκε επίσης το Δικαστικό Μέγαρο και το Γενικό Νοσοκομείο της Κω όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Β. Στασινόπουλο. Στη συζήτηση κυριάρχησε το πρόβλημα της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.
Όπως σημείωσε ο κ. Χατζημάρκος, το πρόβλημα αυτο δεν λύνεται, αλλά απλά μετατοπίζεται με την μετακίνηση γιατρών απο το ενα νοσοκομείο σε άλλο και τόνιςε οτι υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης του με την αρωγή της Περιφέρειας υπό την προϋπόθεση οτι υπάρχει φαντασία και ευελιξία στην αναζήτησή λύσεων.

Η δεύτερη μέρα της περιοδείας του κ. Χατζημαρκου στην Κω, ολοκληρώθηκε με συναντήσεις του με πολίτες στην Καρδαμαινα, την Αντιμάχεια και το Ζηπάρι.