Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Θεώνη Λειβαδάρου από την Σαντορίνη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργ...




Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Θεώνη Λειβαδάρου από την Σαντορίνη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Η Θεώνη Λειβαδάρου από το νησί της Σαντορίνης, συστρατεύεται με τον Γιώργο Χατζημάρκο επικεφαλής της  ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο και με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων τον Γιώργο Λεονταρίτη.
« Ήρθε η εποχή για  ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας καθώς οι  θυσίες ενός λαού περήφανου σαν του δικού μας  δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες! Επειδή λοιπόν συμμερίζομαι τις αγωνίες και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, της δική μας γενιάς, θεώρησα ότι είχα υποχρέωση να αντιδράσω.
Ο τρόπος της αντίδρασης μου είναι η συμμετοχή μου στις εκλογές για το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.
Σαν νέος άνθρωπος δεν μπορώ να ανέχομαι να αποφασίζουν άλλοι για μένα. Δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη στα δεινά που συσσωρεύονται.
Δεν ευαγγελίζομαι μαγικές λύσεις. Με τη φλόγα και τα όνειρα του νέου ανθρώπου αλλά και την εμπειρία του ανθρώπου που από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω, στη δημιουργία ικανών και αναγκαίων συνθηκών για μια ορθολογική ανάπτυξη των νησιών μας, που με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς και για το παγκόσμιο τουρισμό αλλά και για άλλες πολλές δραστηριότητες στις οποίες θα απασχολείται το σύνολο του ενεργού δυναμικού των νησιών μας  (τουριστικό, επιστημονικό, τεχνικό, υπαλληλικό, αγροτικό, κτηνοτροφικό κτλ).
Αποφάσισα να συμμετέχω στον περιφερειακό συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής τον κύριο Γ. Χατζημάρκο με τον οποίο μοιραζόμαστε τα ίδια σχέδια, τις ίδιες ανησυχίες, γιατί πιστεύω ότι το πρόγραμμα του, οι γνώσεις του, η εμπειρία του και η αποφασιστικότητά του αποτελούν εγγύηση.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κάθε ψήφος στο πρόσωπο μου θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά και ένα συμβόλαιο αγώνα και μάχης για το καλό όλων.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Θεώνη Λειβαδάρου γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στη Σαντορίνη του Νομού Κυκλάδων. Αποφοίτησε  από το Λύκειο το 2008. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, αρτοζαχαροπλαστείο "το Μεγαλοχωρι"(
Kοσκωτά), αποκτώντας εμπειρία και άμεση επαφή με την τοπική κοινωνία. Το 2010 πήρε πτυχίο ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου.
Εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο από το 2011 έως 2013 και από το Σεπτέμβριο του 2013 έως και σήμερα εργάζομαι στο λογιστήριο της εταιρείας εμπορικής υποστήριξης και υπηρεσιών (MSPS).