Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο Μανώλης Σώχος στηρίζει Σίμο Ορφανό

Αγαπητοί συμπατριώτες Με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και εκτίμησης απέναντί σας και με την σκέψη, ότι το υπέρτατο αγαθό της Δημοκρατία...

Αγαπητοί συμπατριώτες

Με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και εκτίμησης απέναντί σας και με την σκέψη, ότι το υπέρτατο αγαθό της Δημοκρατίας να μετέχουμε στα κοινά του τόπου μας, είναι ιερή υποχρέωσή μας, σας ανακοινώνω την συνεργασία μου και όσων με υποστηρίζουν, με τον Δημοτικό συνδυασμό ΤΗΝΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, του πρ. Δημάρχου Τήνου και σημερινού επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου μας κ. Σίμου Ορφανού, δίνοντας ενωτικό και ολόψυχο αγώνα νίκης, για το καλό και την προκοπή του τόπου μας. Η συνεργασία πέρα από κόμματα και χρώματα στην παρούσα δύσκολη φάση που βρισκόμαστε όλοι μας, είναι ο κοινός παρανομαστής, που θα μας κάνει υπεύθυνους απέναντι σε όλους και σε όλο το νησί. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια, με σοβαρή και συστηματική δουλειά, θα φέρει αποτελέσματα. Άλλωστε, από τα αποτελέσματα και μόνο θα κριθούμε … και το ξέρουμε.

Γνωρίζετε όλοι σας, ότι είμαι υπέρμαχος της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και του ΔΙΑΛΟΓΟΥ, πράγματα, που σας έχω κάνει γνωστά σε προηγούμενες ανακοινώσεις μου, στον ηλεκτρονικό τύπο. Οι συγκυρίες τελικά, δεν βοήθησαν στην προώθηση διαλόγου, μεταξύ των δημοτικών δυνάμεων της Τήνου, που πιθανά να έφερνε κοινή σύμπλευση όλων μας.

Οδεύοντας, προς την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο αγαπητός φίλος κ. Σίμος Ορφανός, με κάλεσε να συνεργασθούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, κάτω, από κοινό όραμα και διαρκή αγώνα, για το αύριο της Τήνου. Ο διεξοδικός και ειλικρινής διάλογος κατέδειξε και κατέγραψε την σύγκλιση και σύμπτωση, σε πολλά θέματα, όπως είναι η βιωσιμότητα, το αυτοδύναμο και αυτάρκες του Δήμου Τήνου, η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής στο νησί μας, η αγαστή συνεργασία με τον πολίτη-δημότη, τους θεσμικούς και συλλογικούς φορείς του τόπου μας, τη ριζική αλλαγή της εφαρμοζόμενης, μέχρι σήμερα, δημοτικής πολιτικής πρακτικής, της διοίκησης του Δήμου Τήνου από νέα, ικανά και άφθαρτα πρόσωπα, αγαπητά και αναγνωρισμένα στην κοινωνία μας, της ανάθεσης έργων με διαγωνισμούς και μετά, από δημόσια πρόσκληση, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας, ΙΣΟΤΙΜΑ, να μετέχουν σ αυτούς, την υλοποίηση της πρότασης για την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια και τον τουρισμό στο νησί μας, για τα έργα υποδομής των παράλιων οικισμών μας, την αποπεράτωση ημιτελών μεγάλων έργων στην Τήνο, την εξασφάλιση επαρκούς υδροδότησης της πόλης και των οικισμών, την κομποστοποίηση των απορριμμάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος και των παραδοσιακών οικισμών μας.

Η διαβεβαίωση, εκ μέρους του κ. Σίμου Ορφανού αξιοποίησης κατά αξιοκρατικό τρόπο, όλων των στελεχών του συνδυασμού ΤΗΝΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, αλλά και των συμπολιτών μας, που επιθυμούν να προσφέρουν την αγάπη, τη γνώση και εμπειρία τους, στον τόπο μας, η εφαρμογή του προς υπόσχεση κοινού προγράμματος ανάπτυξης της Τήνου και όλων-όσων εκτέθηκαν παραπάνω, η πίστη του, ότι, πλέον, όλοι μας πρέπει εγκαταλείψουμε το ΕΓΩ και να κάνουμε σημαία μας το ΕΜΕΙΣ, με ενθουσιασμό, πίστη και δύναμη, ενωμένοι, χωρίς επιφυλάξεις, με ομοθυμία στον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου μας, θα δώσουμε με δυναμισμό και παρρησία τον αγώνα της νίκης, επιβραβευόμενοι, από τον περήφανο Τηνιακό λαό, ώστε κάτι, επιτέλους να αλλάξει στον τόπο μας.

Άλλωστε, η πραγματική αλλαγή, δεν πρέπει να είναι μόνο στα λόγια, όπως, μέχρι τώρα γινότανε προεκλογικά. Ήλθε η στιγμή, άσχετο αν είναι πιστευτό η όχι, ( γιατί γνωρίζουμε, ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και απογοητευθεί από ανούσιες προεκλογικές υποσχέσεις ), να γίνει πραγματικότητα. Όλοι χρειαζόμαστε την αλληλοβοήθεια, για να κάνουμε πια, κάτι για μας, στα παιδιά μας και τον τόπο μας. Αυτό θα γίνει, μόνο αν πρακτικά αλλάξουν οι τρόποι που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ είναι, ότι θα κάνουμε, ότι είναι δυνατόν, για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ προς το καλύτερο όσα μπορούμε και επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, για να ζούμε όλοι στην Τήνο καλύτερα, αγαπημένοι και συνεργαζόμενοι.

Γνωρίζουμε τα λάθη μας, τις πικρίες, τις απογοητεύσεις φίλων και συμπολιτών. Υποσχόμαστε να μην τα επαναλάβουμε. Ας αναλογισθούμε, το επιτυχημένο έργο των άξιων τέκνων της Τήνου, που υπήρξαν Δήμαρχοι, όπως οι κ.κ. Σάββας Απέργης και Κων/νος Αθηναίος. Με οδηγό το έργο αυτό, που στήριξε και συνέχισε ο κ. Σίμος Ορφανός και που , σήμερα καλείται να το επικαιροποιήσει και μεγαλώσει, σαν ο αυριανός Δήμαρχος Τήνου, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, ας δώσουμε τον δίκαιο νικηφόρο αγώνα, για το καλό του τόπου και όλων μας.

Μάρτιος 2014

Με αγάπη και εκτίμηση 
 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΩΧΟΣ