Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Βολές Χατζημάρκου κατά Μαχαιρίδη

Τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί τα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο σαν χώρο στέγασης του προεκλογικού αγώνα της παράταξής του Καυστ...


Τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί τα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο σαν χώρο στέγασης του προεκλογικού αγώνα της παράταξής του

Καυστική ανακοίνωση κατά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη εξέδωσε ο περιφερειακός συνδυασμός "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" του υποψήφιου Γιώργου Χατζημάρκου, όπου τον κατηγορεί ότι έχει μετατρέψει σε "μαγαζί του" τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση, ο κ. Μαχαιρίδης χρησιμοποεί τα γραφεία σαν προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, αντί να μισθώσει χώρο όπως οι υπόλοιποι συνδυασμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε Προεκλογικό Κέντρο – ΜΑΓΑΖΙ του μετέτρεψε ο Γιάννης Μαχαιρίδης τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, για να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα, αντί να μισθώσει γραφεία για να στεγάσει την παράταξή του, όπως ορίζει η νομοθεσία και πάνω από όλα η ηθική, δύο τομείς οι οποίοι του είναι παντελώς αδιάφοροι. Να πληρώσει και αυτός ενοίκιο, ρεύμα και τηλέφωνο όπως οι υπόλοιποι υποψήφιοι και όχι ορμώμενος από την 30ετή του συνήθεια να τα απολαμβάνει δωρεάν εις βάρος των πολιτών.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε δημόσια την καθεστωτική νοοτροπία και την ιδιοκτησιακή αντίληψη που τον διακρίνει. Δυστυχώς για τον απερχόμενο και κουρασμένο περιφερειάρχη, οι εποχές άλλαξαν. Η περιφέρεια Ν. Αιγαίου δεν είναι φέουδό του και δυστυχώς γι΄ αυτόν το «ηχηρό μήνυμα» που έστειλε σήμερα είναι ότι… ο λύκος και εάν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του!!! »

Πηγή : http://cyclades24.gr/