Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης νυν δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Γιώργου ...






Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης νυν δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Γιώργου Χατζημάρκου, μαζί του και στην Περιφέρεια!!

Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου στη μάχη των περιφερειακών εκλογών! Κατεβαίνει λοιπόν υποψήφιος για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο. Για την απόφασή του αυτή δηλώνει:
« Η παρουσία μου στις Περιφερειακές εκλογές είναι αυτονόητη. Με τον Γιώργο Χατζημάρκο μαζί ονειρευτήκαμε, αγωνιστήκαμε και μαζί θα συνεχίσουμε. Θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι τολμούμε, όσα κανένας δεν τόλμησε τόσα χρόνια, ότι είμαστε για τα δύσκολα επειδή πιστεύουμε ότι ο τόπος μας αυτό έχει ανάγκη.
Στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης κάθε μέρα το τοπίο αλλάζει. Κάθε μέρα πρέπει να προσμετράς πλέον όλες τις παραμέτρους και να είσαι ευέλικτος να αντιδράς,  με στόχο πάντα τα οφέλη του τόπου μας. Δεν υπήρχε στο χάρτη μας ποτέ το προσωπικό όφελος. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την απόφαση του Γιώργου Χατζημάρκου και όλης του της παράταξης.
Ακούμε συνεχώς ότι «αν μένατε στο Δήμο της Ρόδου, θα κάνατε περίπατο». Αυτό είναι το κίνητρο της πολιτικής μας παρουσίας; Να μετράμε τα κουκιά κι όπου μας βγαίνουν πάμε; Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι οι μεγάλες αλλαγές δεν γίνονται με τέτοιες συστημικές τακτικές.
Πρώτοι πάλι τραβάμε το άρμα για εκεί που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν βαθιές και τολμηρές τομές, για εκεί που πραγματικά θα βοηθηθεί ο Τόπος μας να πάει Μπροστά,  Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1961 και κατάγεται από την Κατταβιά, Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργάζεται στο Τελωνείο της Ρόδου και ασχολείται επίσης με αγροτικές καλλιέργειες.
Είναι Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Ρόδου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου.  Μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. Αιγαίου
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα Διαχείρισης στερεών αποβλήτων  (ΦΟΔΣΑ) Νοτίου Αιγαίου. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τελβνειακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου.
Διετέλεσε:
2007-2010       Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Νότιας Ρόδου
2007-2008       Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Χαραλάμπειου Γηροκομείου Ρόδου
2003-2006       Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Ρόδου
2001-2002       Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Ρόδου
1999-2000       Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Ρόδου

Είναι παντρεμένος με την Ανθούλα  Στούππου, εκπαιδευτικό και έχουν 3 παιδιά και 2 εγγόνια.