Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανοικτή Επιστολή από τον υποψήφιο δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό

Διεκδικούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τη διοίκηση του Δήμου Τήνου Ανοικτή Επιστολή Αυτοδιοικητικού Συνδυασμού Τήνος / Δημιο...


Διεκδικούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τη διοίκηση του Δήμου Τήνου

Υποψήφιος Δήμαρχος Σίμος Ορφανός

Τούτα τα χρόνια, εν μέσω της δημοσιονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας και οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται είναι και τα χρόνια που επαναπροσδιορίζονται οι αρχές και οι αξίες μας.
Αναθεωρώντας τις προτεραιότητές μας έχουμε πιστέψει ότι πάνω από ιδεολογικές διαφορές και πέρα από κόμματα η εποχή μας απαιτεί να σηματοδοτήσουμε το νέο, το ανατρεπτικό, το διαφορετικό και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας στον καθένα από εσάς.
Πιστεύουμε ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και μέσα από καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες να δημιουργηθούν νέα δεδομένα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τα όνειρά μας.

Να αντιδράσουμε γι’ αυτό που συμβαίνει στις ζωές μας. Επίκεντρο της δράσης μας πρέπει να είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Σύνθημά μας κανένας μόνος του.
Με τις σκέψεις αυτές, οι συνεργάτες μου και εγώ σας κάνουμε επισήμως γνωστό ότι θα διεκδικήσουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τη διοίκηση του Δήμου μας.
Οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή έχοντας πλήρη συνείδηση ότι το έργο μας και οι ευθύνες μας σε τέτοιες εποχές είναι πολύ μεγάλες. Οφείλουμε όμως με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στο χρέος μας για την πατρίδα μας, τον τόπο μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, με καρδιά και όραμα.

Πιστεύουμε στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης και θεωρούμε ότι η σωστή και διάφανη διοίκηση του Δήμου με συνεργασία και συναίνεση μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της καθημερινότητας και του επιπέδου ζωής των πολιτών.
Δεν ξεχωρίζουμε και δεν διακρίνουμε κανένα. Δουλειά θα έχουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι ημέτεροι. Πιστεύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς, στις γνώσεις, στη δημιουργικότητά της, που τόσα πολλά της αξίζουν και δυστυχώς λαμβάνει τα λιγότερα. Δεν τάζουμε και δεν υποσχόμαστε. Είμαστε εδώ γι’ αυτά που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Φτάνουν πια οι υποσχέσεις και οι εκβιασμοί.

Η εποχή μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανοχής στη μετριότητα, την ολιγωρία και την κακοδιαχείριση. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε μια ομάδα δυναμική που βιώνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας. Δεν εμφανιστήκαμε από το πουθενά. Δεν βρεθήκαμε στην πολιτική από συμφέρον. Δεν ήρθαμε να πάρουμε αλλά να δώσουμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά ως ελεύθεροι άνθρωποι, χωρίς κηδεμόνες και εξαρτήσεις.
Σας καλώ λοιπόν να υποστηρίξετε ενεργά το Συνδυασμό της ενότητας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της ελεύθερης έκφρασης ώστε το νησί μας, η Τήνος να ανακτήσει την αρμόζουσα αίγλη και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Για να έχεις λόγο.
Για να μην είναι κανένας μόνος του.
Με ιδιαίτερη τιμή
ΣΙΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου