Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο του κ. Αμβρόσιου Σανταμούρη & της κ. Αντριάνα Φλόρες - Μπόρκεθ

Ευχαριστούμε όσους και όσες -από την Τήνο και πέρα απ' αυτήν- συντρόφεψαν στις 25 Απριλίου τη χαρά μας είτε παρόντες/παρούσες στον...


Ευχαριστούμε όσους και όσες -από την Τήνο και πέρα απ' αυτήν- συντρόφεψαν στις 25 Απριλίου τη χαρά μας είτε παρόντες/παρούσες στον γάμο μας είτε νοερώς.
Ευχόμαστε κουράγιο σε όσους/όσες μάς έλειψαν λόγω υγείας, πένθους, δυσχερειών και σε κείνους/εκείνες που κατάφεραν να βρεθούν κοντά μας παρά τα ανάλογα βάρη τους.
Ζητάμε συγγνώμη αν παραβλέψαμε κάποιον φίλο-κάποια φίλη. Αν το κάναμε, αυτό οφείλεται μόνο στις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ο γάμος, τον οποίο πολλοί έστερξαν:
Συγχωρνάμε τη Σοφία και τη Ναταλία. Ευγνωμωνούμε τη Νανά, την Ελένη και τη μικρή Σοφία. Τον παπα-Γιώργη και τον παπά-Μάρκο. Τη Λίζα, την Αμαλία και την Αθηνά.
Ευχαριστούμε την Αναστασία, τη Χιμένα και τη Βιργινία. Τον Γιάννη και τον Παναγιώτη. Την Κατερίνα, τον Αντρέα, τη Ρίκα και την έτερη Κατερίνα. Τον Οδυσσέα και τον άλλον Παναγιώτη. Την Τατιάνα και τον Μάνθο.
Ευχόμαστε σ' αυτές και σ' αυτούς, σ' όλους μας και σ' όλες μας υγεία - καρτερία και κάθε καλό.
Να μοιραζόμαστε τις χαρές για ν' αλαφραίνουμε τις λύπες - να μοιραζόμαστε τις λύπες για να αυγατίζουμε τις χαρές ετούτη τη δύσκολη εποχή.

Αντριάνα Φλόρες - Μπόρκεθ
Αμβρόσιος Γ. Σανταμούρης