Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου: Τήνια 2014

ΤΗΝΙΑ 2014     Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Τήνο στις 9, 10 και 11 Μαΐου 2014 οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ΤΗΝΙΑ...


ΤΗΝΙΑ 2014

    Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Τήνο στις 9, 10 και 11 Μαΐου 2014 οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ΤΗΝΙΑ 2014, διοργανωμένες από το Δήμο Τήνου και τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.
     Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις παραπάνω εκδηλώσεις καθώς βρίσκονταν στην Άρτα για την αδελφοποίηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.
     Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων δυστυχώς συνέπεσαν. Η αρχική ημερομηνία της αδελφοποίησης είχε οριστεί από το Δεκέμβριο του 2013 για τις 2, 3 και 4 Μαΐου 2014. Όμως επειδή στην αρχή του χρόνου ανακοινώθηκε από το Δήμο Τήνου ότι τα ΤΗΝΙΑ 2014 και τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου θα γίνονταν στις ίδιες ημερομηνίες, αποφασίσαμε να τις αλλάξουμε για να παρευρισκόμαστε στις τόσο σημαντικές εκδηλώσεις για το νησί μας και η αδελφοποίηση να πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Μαΐου.
     Στη συνέχεια και λίγο πριν το Πάσχα ανακοινώθηκε ότι τελικά τα ΤΗΝΙΑ 2014 θα γίνουν στις 9, 10 και 11 Μαΐου, τις ίδιες δηλαδή ημέρες με την αδελφοποίηση, την οποία ήταν αδύνατο και πάλι να αλλάξουμε καθώς ήταν όλα έτοιμα και οργανωμένα.
    Το σημαντικό για τον τόπο μας είναι όλες οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα που γίνονται στο νησί μας και για το νησί μας να είναι επιτυχημένες και ωφέλιμες. Και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό επιτεύχθηκε.      

Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                    Η Γενική Γραμματέας

    Ανδρέας Τσιμέκης                                   Λουκία Κολλάρου