Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αγώνας με ήθος, εντιμότητα και πολιτικό πολιτισμό! Τήνος-Τολμάμε μαζί

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                           Τήνος, 30 Απρίλη 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ...






ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                           Τήνος, 30 Απρίλη 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική μας ομάδα «Τήνος – Τολμάμε μαζί» πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα, την πρώτη συνάντηση εργασίας, μετά την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο. Θερμό κλίμα, υψηλές προσδοκίες και αισιοδοξία, νέα πρόσωπα από όλη την Τήνο, δίπλα στα παλιά και έμπειρα στελέχη.
Έγινε συζήτηση για τον τρόπο προβολής των θέσεων του συνδυασμού και για τους στόχους του για το μέλλον του νησιού μας.
Ο Δήμαρχος ζήτησε με επιμονή από τους παρευρισκόμενους τρία πράγματα:
Πρώτα, σωστή ενημέρωση των ίδιων των υποψηφίων, κυρίως των νέων, πάνω στο τι έγινε κατά την τελευταία θητεία και υπό ποίες συνθήκες εκτελέστηκε, σε συνδυασμό με το τι παραλήφθηκε σε επίπεδο μεγάλων έργων, στην πόλη της Τήνου.
Δεύτερο, ενημέρωση όλων των πολιτών σε πόλη, χωριά και Αθήνα, με κάθε τρόπο (έντυπα, ηλεκτρονικά, προσωπική επαφή) για το έργο της δημοτικής αρχής, υπό το γνωστό οικονομικό κλίμα και με μια πρωτόγνωρη διοικητική μεταρρύθμιση να λειτουργεί σα τροχοπέδη για το Δήμο. Από κοντά, απαγόρευση προσλήψεων και δεκάδες νέα, γραφειοκρατικής και δημοσιονομικής φύσης εμπόδια (μείωση χρηματοδοτήσεων της τάξης του 70%).
Τέλος, να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στις επιθέσεις των συνυποψηφίων και αντιπαράθεση με επιχειρήματα και μόνο. Στις καταγγελίες που φτάνουν για υποσχεσιολογία, ύβρεις, συκοφαντίες ή και εκβιασμούς, θα απαντά κεντρικά ο συνδυασμός και όχι μεμονωμένα ο κάθε υποψήφιος.
Οι υποψήφιοι –ζήτησε- να απαντούν με παράθεση του έργου που έγινε και του σχεδίου που υπάρχει για το μέλλον. Σε κάθε τομέα, σε κάθε αρμοδιότητα του Δήμου, σε κάθε παράπονο που -δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα- διατυπώνεται.

Ο Δήμαρχος Τήνου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κροντηράς ζήτησε από όλους εντατικοποίηση της προσπάθειας, 20 μέρες πριν το νικηφόρο αποτέλεσμα της 18ης του Μάη αλλά και να μη φτάσει στην κάλπη χωρίς επαρκή ενημέρωση ούτε ένας πολίτης. Και κατέληξε ότι ευθύνη του Συνδυασμού και του κάθε υποψηφίου του ξεχωριστά είναι ο αγώνας να διεξαχθεί με ήθος, εντιμότητα και πολιτικό πολιτισμό.