Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου : Μετά τις Εκλογές , Η επόμενη Μέρα

Ζήσαμε ένα διάστημα μιας έντονης προεκλογικής αντιπαράθεσης με στιγμές που εύχομαι και θέλω να σβήσουμε όλοι από τη μνήμη μας. Τώρα ...

Ζήσαμε ένα διάστημα μιας έντονης προεκλογικής αντιπαράθεσης με στιγμές που εύχομαι και θέλω να σβήσουμε όλοι από τη μνήμη μας.
Τώρα θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, ανεξάρτητα από κόμματα, αγκυλώσεις του παρελθόντος και αντιπαραθέσεις να χαράξουμε ένα δρόμο μέσα από τον οποίο  να αναδείξουμε το νησί μας, όπως του αξίζει, να σταθούμε δίπλα στους συμπατριώτες μας και να ασχοληθούμε με τα προβλήματα και την καθημερινότητά τους.

Το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Τηνιακών έδωσε το μήνυμα ότι κάτι  πρέπει να αλλάξει φάνηκε από την πρώτη Κυριακή, τη δεύτερη όμως το μήνυμα ήταν ακόμη περισσότερο ηχηρό γιατί στη νίκη  συνέβαλαν και συμπατριώτες μας που την προηγούμενη  Κυριακή στήριξαν άλλους συνδυασμούς και αυτό για μας έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα.
Κανείς δεν έχει διάθεση να καυχηθεί από το αποτέλεσμα τον εκλογών, όλοι όμως έχουμε τη διάθεση να δεχθούμε το βάρος και την ευθύνη που μας επιβάλλουν οι περιστάσεις.
Εύχομαι σε όλους καλό αγώνα, γιατί τώρα αρχίζει ο πραγματικός αγώνας, εμείς θα σταθούμε δίπλα στους συμπατριώτες μας και τους καλώ να σταθούν και εκείνοι δίπλα μας, με τη σειρά τους, μιας και οφείλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα για την Τήνο και για τα παιδιά μας.
Και μιας και αναφέρομαι σε αυτά, τους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους και ιδιαίτερα στα παιδιά που εξετάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καλή δύναμη στον αγώνα τους που τον ζω από κοντά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα σας.


Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου