Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Όποιος έχει την Μύγα | Τήνος Δημιουργική Πορεία

Απάντηση στο Δελτίου τύπου του κ. Κροντηρά «λίγη Υπομονή Ακόμα» κύριε Κροντηρά, Παραπληροφόρηση και πολύ περισσότερο συκοφαντία είνα...

Απάντηση στο Δελτίου τύπου του κ. Κροντηρά «λίγη Υπομονή Ακόμα»
κύριε Κροντηρά,
Παραπληροφόρηση και πολύ περισσότερο συκοφαντία είναι να παραποιείτε την πραγματικότητα και να τη διανθίζετε με ψευδή και ευφάνταστα στοιχεία, όπως άλλωστε συνηθίζετε. Προφανώς αυτό εκπορεύεται από την ένδεια σας να αντιπαρατεθείτε με σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα και με πολιτικό πολιτισμό.
Ουδείς σας αποκάλεσε Παπαδόπουλο και ουδείς αμφισβήτησε τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής σας στο παρελθόν. Υπάρχουν αδιάψευστοι μάρτυρες περί αυτού. Αντιθέτως, αυτό το οποίο εννοήθηκε στο χωρίο Κώμη, στα πλαίσια διαλογικής συζήτησης από το νομικό στέλεχος της παράταξης, ήταν ότι η πολύχρονη παραμονή στην εξουσία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα apriori αποδοχής κάθε πολιτικής απόφασης και πρακτικής σας. Ουδεμία παρομοίωση και συσχετισμός επιχειρήθηκε με το πρόσωπο σας και το συνδυασμό σας.

Αν τώρα κάποιες από τις πρακτικές σας, τύπου απειλές και άσκηση ψυχολογικής βίας προς το εκλογικό σώμα να σας ψηφίσουν, θυμίζουν ταραγμένες πολιτικές περιόδους της Χώρας μας, αυτό θα το κρίνει ο Τηνιακός Λαός την προσεχή Κυριακή.

Όσον αφορά την έωλη και φαιδρή κατηγορία σας ότι δήθεν κρυβόμαστε πίσω από τα συνθήματα που αναρτήθηκαν στο Γραφείο Συνταξιούχων Τήνου «ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΨΕΜΑΤΑ» «ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» «ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ», δε μας κάνει εντύπωση που σπεύσατε να ταυτιστείτε μαζί τους, μολονότι αυτά τα συνθήματα είναι γενικά και δεν απευθύνονται σε κανένα πρόσωπο.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.