Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση Κατηχητών & Κατηχητριών της Ιεράς Νήσου Τήνου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ & ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ & ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ και σύμφωνα με σχετική Εγκύκλιο της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου το βράδυ, η προγραμματισμένη συνάντηση των Κατηχητών όλων των βαθμίδων των Κατηχητικών Σχολείων της ιεράς νήσου Τήνου, σχετικά με τη λήξη των μαθημάτων για την περίοδο 2013-2014.

Ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιάκωβος Σέττας ομίλησε προς τους Κατηχητές, ενώ ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου και ευχαρίστησε όλους τους Κατηχητές και τους Γονείς για τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ιεράς Μητροπόλεως και εξήρε την προσφορά των εθελοντών λαϊκών Κατηχητών και Κατηχητριών για το έργο που επιτελούν.

Ωσαύτως, ανακοινώθηκε ότι η εορτή λήξης των Κατηχητικών μαθημάτων για τη περίοδο 2013-2014 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Γύρλας του ομωνύμου Ιερού Δημοτικού Ιδρύματος.