Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο αγώνας για μια καλύτερη Τήνο συνεχίζεται!

Ο Τηνιακός λαός εκφράστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και η ετυμηγορία του είναι πάντοτε σεβαστή. Εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία ...

Ο Τηνιακός λαός εκφράστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και η ετυμηγορία του είναι πάντοτε σεβαστή. Εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δημάρχου Τήνου κ. Σίμου Ορφανού και στη «Δημιουργική Πορεία», για το καλό του νησιού μας και των συμπατριωτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους εργάστηκαν με αυταπάρνηση και υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, το τελευταίο χρονικό διάστημα και να τους συγχαρώ για το φρόνημα και την αγωνιστική τους διάθεση. Για την αφοσίωσή τους και την πίστη τους στις αρχές και στο όραμά μας. Υποψηφίους, εθελοντές, φίλους και όσους μας πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και διάθεση αγνής προσφοράς. Επίσης, ευχαριστώ όλους μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν στον αγώνα μας.

Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα προσεγγίσουμε τα μηνύματα που εμπεριέχει η ψήφος του Τηνιακού λαού και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάλι προς το συμφέρον της Τήνου και μόνο. Η αγάπη για το νησί και η προσφορά σε αυτό δεν έχει σχέση με αξιώματα και μπορεί να υπηρετείται από οποιαδήποτε θέση. Υπό την έννοια αυτή, ο αγώνας για μια καλύτερη Τήνο, συνεχίζεται.

Παναγιώτης Κροντηρά