Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νατάσα Δεληγιάνη : Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και που ανέδειξαν το Συνδυασμό που συμμετέχω «ΤΗΝΟΣ - ΔΗ...

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και που ανέδειξαν το Συνδυασμό που συμμετέχω «ΤΗΝΟΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Σίμου Ορφανού, πρώτη δύναμη στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Αισθάνομαι βαρύ αίσθημα ευθύνης και θέλω να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να είμαι μια  απλή αγωνίστρια, μία από σας που θα υψώσω, με τη δύναμή σας, τη φωνή μου για να διεκδικήσω όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας και στον καθένα από σας.
Πιστεύω ότι δώσαμε ένα τίμιο και δίκαιο αγώνα, έναν αγώνα που σας βρήκε συνοδοιπόρους και συναγωνιστές.
Σας καλώ να στηρίξετε το Συνδυασμό μας «ΤΗΝΟΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και στην τελική αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή 25-5-2014 για να είμαστε όλοι μαζί νικητές. Γιατί πέρα και πάνω απ’ όλα προέχει το νησί μας, ο τόπος μας και οι άνθρωποί του, όλοι εσείς και ο καθένας από σας ξεχωριστά.
Και πάλι σας εκφράζω ένα ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι καλή και δημιουργική πορεία μέχρι την τελική νίκη την επόμενη Κυριακή, για να έχουμε και στη συνέχεια καλή και δημιουργική  πορεία για το νησί και τον τόπο μας.
                                                                   Σας ευχαριστώ πολύ

                                                             Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου