Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς Οι άθλιοι προπαγανδιστές του Υπουργείου Εσωτερικών  εξακ...

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς

Οι άθλιοι προπαγανδιστές του Υπουργείου Εσωτερικών
 εξακολουθούν να εμφανίζουν στο χάρτη τις Κυκλάδες μπλε

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014 αποτελεί ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, εκλογικό αποτέλεσμα δίνει την πρωτιά στην Αριστερά. Και αυτό από μόνο του αποκτά τεράστια συμβολική σημασία, για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη.

Το ίδιο συμβαίνει και στις Κυκλάδες, όπου συνολικά αλλά και στους Δήμους Σύρου, Νάξου, Μήλου, Σίφνου, Σερίφου, Κέας, Ανάφης, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατακτά την πρώτη θέση και καταγράφει για πρώτη φορά την Αριστερά ως πρώτη δύναμη στην πολυνησιακή μας περιφέρεια. Αυτό βεβαίως δεν πτοεί τους άθλιους προπαγανδιστές του Υπουργείου Εσωτερικών που ως δια μαγείας εμφανίζουν στον χάρτη τις Κυκλάδες μπλε, προφασιζόμενοι το συνολικό αποτέλεσμα του Νοτίου Αιγαίου.
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους σφίγγουμε αγωνιστικά το χέρι. Χαιρετίζουμε τα μέλη και τα στελέχη μας, που όλο αυτό τον καιρό με αυταπάρνηση, δούλεψαν γι΄ αυτή τη δύσκολη και σύνθετη τριπλή εκλογική αναμέτρηση.
Είναι αυτονόητο ότι το αποτέλεσμα αυτό, μας καθιστά ακόμα πιο υπεύθυνους, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των νησιών μας, που ολοένα και οξύνονται εξαιτίας των συνεχιζόμενων ανάλγητων μνημονιακών πολιτικών.
Μαζί θα συνεχίσουμε τη μάχη για τη συνολική ανατροπή!


     26/5/2014