Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θερμή υποδοχή από τους ετεροδημότες και τη νεολαία στην Αθήνα! | Τήνος Τολμάμε μαζί

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο συνδυασμό μας οι ετεροδημότες του νησιού μας στην Αθήνα στην ανοιχτή συνάντηση μαζί τους την Πέμπτη 8/5, ...

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο συνδυασμό μας οι ετεροδημότες του νησιού μας στην Αθήνα στην ανοιχτή συνάντηση μαζί τους την Πέμπτη 8/5, στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασσιλικός».


Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε στο νησί την προηγούμενη τριετία και ανέλυσε το πρόγραμμα για τη νέα πενταετία στον Δήμο Τήνου, παρουσίασε τους συνεργάτες του που στελεχώνουν τον συνδυασμό. Τον Δήμαρχο καλωσόρισαν και προσφώνησαν οι δύο μικρότεροι σε ηλικία υποψήφιοι, φοιτητές στην Αθήνα.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας το γεγονός ότι η νεολαία και οι φοιτητές του νησιού μας έδωσαν δυναμικά «το παρών» στη συνάντηση. Αποδεικνύουν ότι πιστεύουν στη νέα γενιά που εκπροσωπείται δυναμικά στο συνδυασμό του Δημάρχου και υποψήφιου Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά. Πιστεύουν στη δύναμή της, δίπλα σε έμπειρους ανθρώπους στης τοπικής αυτοδιοίκησης για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους. Για την Τήνο μας!