Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επισημάνσεις στο άρθρο του Σίμου Ορφανού στο δημοσίευμα “Απάντηση στον φίλο από τα παλιά”

του Θόδωρου Αθηναίου Δεν είχα την ευκαιρία να διαβάσω το δημοσίευμα του “φίλου από παλιά” και το θεωρώ απαράδεκτο να ανεβαίνουν ανυπόγραφ...

του Θόδωρου Αθηναίου

Δεν είχα την ευκαιρία να διαβάσω το δημοσίευμα του “φίλου από παλιά” και το θεωρώ απαράδεκτο να ανεβαίνουν ανυπόγραφα άρθρα ή να κυκλοφορούν ανυπόγραφα συκοφαντικά “χαρτάκια”, που κακοποιούν ονόματα και συνειδήσεις. Προσωπικά υπήρξα ήδη θύμα ενός από αυτά (έχω δημοσιεύσει σχετικά στη σελίδα μουhttp://www.facebook.com/athineos.tolmamemazi). 

Σίμο, ανεξάρτητα αν βρίσκομαι υποψήφιος στον αντίπαλο συνδυασμό από εσένα, εγώ προσωπικά (και μην αμφιβάλεις για αυτό) εξακολουθώ να έχω φιλικές διαθέσεις απέναντί σου, εκτιμώ το ενδιαφέρον σου για το νησί και αν δεν υποστήριξα τον συνδυασμό σου, είναι για ανεξάρτητους λόγους που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα περαίωσης των έργων από τον Παναγιώτη. Χωρίς καμία διάθεση μείωσης ή αντιπαράθεσης μαζί σου, πιστεύω ότι αντικειμενικά, με νούμερα και στοιχεία, αποδείχθηκε αποτελεσματικότερος κατά τη δική του θητεία. Δεν υποστηρίζουμε εδώ τα προσωπικά, φιλικά ή παραταξιακά συμφέροντα, αλλά το συμφέρον του νησιού, αυτό που κρίνει ο καθένας ότι είναι καλύτερο.

ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΔΡΩΝ
Για τα κάδρα, θα ήταν σωστή η παρατήρησή σου, αν χρησιμοποιούσες σαν επιχείρημα την καθυστέρηση εκτέλεσης του έργου. Στο περιβάλλον σου όμως ομιλούσαν για αποκαθήλωση των όσιων και ιερών κλπ, κλπ, ανυπόστατα πράγματα, καθαρά ψηφοθηρικά, χωρίς ίχνος σοβαρότητας. Αυτά είναι ντροπή για όσους τα υπογράφουν ή τα συνυπογράφουν.

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟ
Σίμο, μαζί είμασταν στις εκλογές τότε, και θυμάμαι καλά ότι την τελευταία στιγμή συμμετείχες στο ψηφοδέλτιο του Θείου μου Κώστα Αθηναίου. Επιβεβαιώνω λοιπόν ότι ήσουν από τους σημαντικότερους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους από τους οποίους κρίθηκε η εκλογή, όχι όμως από τους σημαντικότερους “υποστηρικτές” του, όπως γράφεις.Δεν αντέχει αντίλογος σε αυτό, γιατί είναι γραμμένα σε επίσημα πρακτικά και σε συνεδριάσεις που αρκετοί Τηνιακοί βρέθηκαν μπροστά και τις γνωρίζουν
Από εκεί και πέρα, ο
ύτε η οικογένειά μου, ούτε εγώ σε θυμόμασταν να συνδράμεις στην αρρώστια του Θείου μου, πέρα από τα συνήθη κοινωνικά πλαίσια (νομίζω τον επισκέφθηκες κάποια στιγμή). Ούτε στο ζητήσαμε, ούτε άλλωστε το περιμέναμε ή το θεωρούσαμε επιβεβλημένο. Από την άλλη ο Κροντηράς, για τον οποίο υπήρχε ένας έκδηλος θαυμασμός στο πρόσωπό του (αναφορικά με την δράση του στον Δήμο Εξωμβούργου), ήταν εντελώς ξένος από το περιβάλλον του. Άστοχη λοιπόν η σύγκριση.

ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και δεν εξαντλούνται όλα σε μία Δημαρχιακή θητεία. Θα περίμενα λοιπόν από εσένα, αντί να αναλώνεσαι σε προεκλογικούς διαξιφισμούς και το περιβάλλον σου να ασχολείται με τα παραταξιακά ένστικτα των ψηφοφόρων, να βοηθήσεις τους Δημότες να συγκρίνουν σφαιρικότερα, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ σε μερικές αράδες τον απολογισμό της δικής σου θητείας, αναφέροντας ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ παρέλαβες και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ και ποια έργα ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ και παρέδωσες στον Παναγιώτη προς ολοκλήρωση. 

ΑΥΤΟ Σίμο είναι πρόκληση!