Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχαριστίες Βίλλας Ματθαίος (Μάνθος)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ  ΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΒΙΛΛΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (ΜΑΝΘΟΥ)  ΚΑΙ ΤΟΥ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Υ  «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΒΙΛΛΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (ΜΑΝΘΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ

Συμπατριώτες μου,
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών στην περιφερειακή ενότητα της ΤΗΝΟΥ ολοκληρώθηκε με τον συνδυασμό μας « Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Μαχαιρίδη να βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 47,82%, ενώ ο συνδυασμός "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" βρίσκεται στη δεύτερη με ποσοστό 28,80%. Ακολουθούν η «Νησιωτική Ανατροπή» με ποσοστό 11,44% , η Λαϊκή Συσπείρωση με 8,7% και η «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» με ποσοστό 3,23%. 



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γιάννης Μαχαιρίδης , ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ο Γιάννης Δεκαβάλλας και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε θερμά και σας ζητούμε την προσεχή Κυριακή να ολοκληρώσετε την επιτυχία και να μας επιλέξετε και πάλι να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης των νησιών μας και της ζωής μας σ΄ αυτά.

Κι όπως έγραφα και στην προεκλογική μου δήλωση: “... Στην σημερινή εποχή της βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης και των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, ως αξιοπρεπείς άνθρωποι, ως κοινωνία και ως πολίτες, οφείλουμε να συστρατευθούμε σε ένα και μοναδικό αγώνα: αυτόν της αναστροφής αυτής της πραγματικότητας, ώστε η πατρίδα μας, ο τόπος μας, να ξαναβρούν το δρόμο τους και να ξανάρθει το χαμόγελο στα χείλη μας...."
Όλοι εμείς λοιπόν του συνδυασμού ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με πρώτο τον Γιάννη Μαχαιρίδη δηλώσαμε παρών σ΄ αυτό τον αγώνα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμενα εργαζόμαστε για το καλό και μόνο, όλου του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, όπως αθόρυβα και με ευσυνειδησία, κάναμε αυτά τα τριάμισι χρόνια που πέρασαν.
Ξανά εμπιστευθείτε μας..... Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ζητούμε να στηρίξετε και αυτή την Κυριακή τον συνδυασμό μας «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», να επανεκλέξετε περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου τον Γιάννη Μαχαιρίδη και εμένα προσωπικά περιφερειακό σύμβουλο της Τήνου.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται....

Θερμά σας ευχαριστώ από βάθους καρδίας

Βίλλας Ματθαίος (Μάνθος)